3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Q:
    Bijdrager
    KarelWillem

    [opgelost] Lelijke, niet kloppende RSS-feed vanuit iWeb?

    Ik vind de manier waarop mijn RSS-feed vanuit mijn iWeb Blog wordt gepresenteerd niet echt mooi.

    Nu staat standaard het hele bericht er in, maar zonder afbeeldingen.
    Dus een hoop blauwe vraagtekentjes en verwijzingen naar afbeeldingen.

    Is het niet mogelijk om de standaard RSS-feed instelling op zo kort mogelijk te zetten, zodat alleen de kopregels getoond worden?

    Daarnaast klopt de feed ook niet.

    De RSS-feed heeft dit adres:
    feed://www.freestyle4all.nl/jaarsveld/soest/Blog/rss.xml

    Verwijzingen naar artikelen krijgen dit adres (als voorbeeld):
    http://www.freestyle4all.nl/jaarsveld/soest/soest/Blog/Artikelen/2007/9/3_Betty,_je_bent_lelijk.html

    Er wordt dus een extra /soest toegevoegd.

    Maar dat moet dit zijn:
    http://www.freestyle4all.nl/jaarsveld/soest/Blog/Artikelen/2007/9/3_Betty%2C_je_bent_lelijk.html

    Als URL bij exporteren heb ik dit gegeven:
    http://www.freestyle4all.nl/jaarsveld
    (daar verwijst http://www.etak.tk heen).

    Wat doe ik (of iWeb) nu fout?

    Bijdrager
    Nick Nack

    Bij mij ziet je RSS feed er goed uit.

    Met foto’s en zonder blauw vraagtekens.

    Bijdrager
    KarelWillem

    Lol. Ik zie nu i.d.d. ook foto’s. Maf zeg.

    Ik heb de hele ochtend geen foto kunnen zien.
    Ook niet bij RSS feeds van anderen.

    En de links kloppen nu volgens mij ook allemaal.

    Vreeeeeemd.
    Geen idee wat er is gebeurd.
    Maar het is allemaal zoals het hoort nu.

    Bedankt voor het meekijken. :D

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.