6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Q:
    Bijdrager
    JBG

    [opgelost] iWeb produceert witte pagina na uploaden

    Ik publiceer mijn website in een map, bekijk deze vanuit de verkenner.. geen probleem.
    Ik uploaden hem naar mijn @home webspace met transmit..
    Alles is wit: http://members.home.nl/svenvdveldt/efteling/site/Laatst_bekeken_gebeurtenis.html

    weet iemand waarom?

    Ik bekijk de website met safari

    Bijdrager
    karllaurent

    ik krijg volgende boodschap als ik je link aanklik:

    “Bestand of map niet gevonden
    Het gevraagde bestand of de gevraagde map bestaan niet. Misschien is het bestand of de map verwijderd of heeft de pagina waar u vandaan komt een incorrecte verwijzing.”

    Bijdrager
    KarelWillem

    Je bekijkt hem vanuit de ‘verkenner’ ???

    Iets zegt me dat je nog niet zo lang geleden bent overgestapt van Windows naar Mac?

    I.i.g. is er iets mis gegaan met het uploaden van je website.

    Je krijgt na het publiceren vanuit iWeb twee dingen:

    – index.html
    – map met de naam van je site

    Deze twee dingen upload je exact zoals ze er bij staan naar de plek die je provider hiervoor heeft gereserveerd.

    Kijk even goed na of je wel op de juiste plek (map) zit te downloaden.

    Bijdrager
    JBG

    dat had ik allemaal gecontroleerd.. Ik weet wat het probleem is geweest; ik had meer ruimte gebruikt dat toegestaan was. I.p.v. een foutmelding (quota exceeded) krijg ik witte pagina’s en allemaal bestanden van 0 bytes. Heb nu wat dingen weggegooid en nu doet ie het prima..

    bedankt voor de hulp

    Bijdrager
    KarelWillem

    Zet nog even [opgelost] voor je topic-titel.

    Dan weten we later nog dat er ook een oplossing in het bericht staat.

    Bijdrager
    JBG

    beetje laat, maar heb ’t aangepast

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.