10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Q:
  Bijdrager
  BloomPod

  Openhaard op de tv

  Net is de TV hier ingebouwd in de muur. Geweldig zou echter zijn als er een soort dvd was met een openhaard op.

  Weet iemand waar zo’n dvd te koop is? Of (legaal) zo’n filmbestand te downloaden?

  Bijdrager
  diotav

  MediaMarkt .. daar heb ik ze een aantal keren voorbij zien komen.

  Bijdrager
  1973
  Bijdrager
  Yaris

  Koop de DVD op http://www.bol.com/nl/p/dvd/openhaard/1002004000087353/index.html

  Uit Gazet van Antwerpen van donderdag 13 maart 2008:

  Brandweer rukt massaal uit voor haardvuur op tv

  De brandweer van Lommel is afgelopen zaterdagavond massaal uitgerukt voor een wel heel bizarre ‘brand’ in het centrum van Overpelt. Na een noodoproep voor een brand in een appartementsblok stuurde de brandweer vier wagens uit, het appartementsblok werd ondertussen volledig ontruimd.

  Uiteindelijk bleek de ‘brand’ niet meer dan een haardvuur op een grote flatscreen-tv. De ‘brand’ werd opgemerkt door buurtbewoners die vanuit hun huis uitkijken op een nieuw appartementsblok in de Dorpsstraat in Overpelt. “Vanuit het raam van ons huis zagen mijn man en ik het branden in het appartementsblok en wij hebben meteen een vriend, die in dat appartementsblok woont, verwittigd”, zegt de vrouw die de ‘brand’ opmerkte, maar zij wil liever anoniem blijven. “Die bewoner in het appartementsblok heeft de brandmelder geactiveerd en onmiddellijk de brandweer gebeld.”

  “Zaterdagavond hebben we inderdaad een oproep binnengekregen van een brand in een appartementsblok in Overpelt”, zegt François Maes, officier van de brandweer van Lommel. “We namen de zaak meteen ernstig en hebben vier brandweerwagens uitgestuurd, waaronder een hoogtewerker omdat het om een brand in een appartement ging. Maar toen we ter plaatse kwamen, werd duidelijk waar die zogezegde brand vandaan kwam. Een jong koppeltje, dat nog maar pas in het appartement woont en op het moment van de oproep niet thuis was, had op een grote flatscreen-tv beelden van een haardvuur staan. Die tv staat net voor het raam waardoor het vanop afstand op een brand leek. We krijgen wel eens meer valse noodoproepen, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.”

  Wie moet nu opdraaien voor de kosten van die valse noodoproep? “De buurtbewoner die de oproep deed, handelde niet met kwade bedoelingen, hij heeft eigenlijk zijn plicht gedaan”, zegt Maes. “De kosten worden dus gewoon door de gemeenschap betaald. Van de valse melding is ook geen pv opgemaakt.”

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ik had hier de buurman ook ooit eens op de stoep toen we een gelhaard aan hadden.

  Gelukkig had die nog net de brandweer niet gebeld.

  Bijdrager
  Лукас

  http://iyule.tv/

  In zeer hoge kwaliteit en verschillende mogelijkheden (met/zonder muziek enzo)

  Bijdrager
  julesp
  Bijdrager
  vincent136

  Ik heb een DVD met een open haard. Humor!

  Bijdrager
  Koning Frank
  ”1973″

  hier

  Je ziet het zelfs al aan de tiny url >_>

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.