14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
  • Q:
    Bijdrager
    WouterReyntjens

    Onmiddellijk verwijderen wordt altijd gebruikt

    Ik heb onlangs men permissies hersteld (met onyx) maar krijg nu het volgende probleem:
    Als ik iets verwijder komt het nooit in men prullenbak en wordt het altijd direct verwijderd.

    Om dit te illustreren heb ik een screenshot gemaakt. Hoe kan ik dit oplossen?

    Moderator
    Poezenbeest

    Instellingen in Onyx nalopen…. waarschijnlijk een of ander dingetje van Onyx, waarmee je veilig verwijderd of zo… Alleen handig als je vriendin je porno niet mag zien.

    Overigens… Onyx is troep… doet weinig extra’s, behalve je systeem instabiel maken.

    Inactief
    Anoniem

    Macosx doet alle onderhouds taken gewoon al standaard.
    dus daar heb je echt geen troep programma als Onyx voor nodig.
    maak inderdaad je systeem instabiel.

    mijn mac moest ik opnieuw installeren toen ik het gebruikte.

    Bijdrager
    WouterReyntjens

    Ik persoonlijk vond* onyx goed tot hij me dit lapte. En vindt nerges waar ik dit kan terugvinden
    Wat ik wel merkte is het volgende, misschien kan dat een oorzaak zijn

    Bevoegdheden voor ‘Macintosh HD’ controleren
    Bevoegdhedendatabase lezen.
    Lezen van de bevoegdhedendatabase kan enkele minuten duren.

    Waarschuwing: SUID-bestand ‘System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool’ is gewijzigd en wordt niet hersteld.

    Het controleren van de bevoegdheden is voltooid

    Bijdrager
    1984

    Ik ben er ook tevreden over, ik draai indien nodig alleen onderhoud
    Gebruik je versie 1,9.9 deze heeft de optie :”Delete the My Computers List of Screen Sharing”

    [size=9:fe987e20c7]Onyx is een programma om besturingssysteem Mac OS X te onderhouden, te optimaliseren en te personaliseren. Het kan daarnaast ook logbestanden bekijken en een aantal instellingen aanpassen van verscheidene applicaties zoals Finder, Dock, Dashboard, Exposé en Safari. [/size:fe987e20c7]

    Bijdrager
    WouterReyntjens

    Ik draai nog de oude versie de 1.8.5, snel eens upgraden enz zien wat er uit de bus valt. Ik ben benieuwd:p

    Bijdrager
    1984

    Onyx 1.9.9 maar draai zelf 1.8.2:?

    Bijdrager
    Esquare
    ”WouterReyntjens”

    Ik draai nog de oude versie de 1.8.5, snel eens upgraden enz zien wat er uit de bus valt. Ik ben benieuwd

    Ik ben ook benieuwd wat er nu dan weer fout gaat. :evil:
    Waarom zou je ‘men permissies’ nou gaan herstellen met Onyx, als Schijfhulpprogramma dat ook kan?

    Bijdrager
    WouterReyntjens

    Das wel een feit, maar ik was gewoon onderhoudsscripts aan het draaien en dan was het makkelijk om het zo te doen.
    Wat bedoelen ze met het volgende : Delete the My Computers List of Screen Sharing?

    Bijdrager
    1984
    ”Esquare”

    Waarom zou je ‘men permissies’ nou gaan herstellen met Onyx, als Schijfhulpprogramma dat ook kan?

    Ik draai OnyX pas als er zich een probleem voordoet waar Schijfhulpprogramma blijkbaar niet helpt….en OnyX wel.

    Bijdrager
    WouterReyntjens

    Het probleem is gelukkig opgelost!
    De oplossing is te vinden op deze site

    Bedankt voor jullie hulp:)

    Bijdrager
    Pieterr

    Welke van de 3 was het nou bij jou?

    Was het je gelukt om je eigen prullenbak weg te gooien? (optie 2)

    Bijdrager
    sven-

    Dus wederom de conclusie: gebruik maar liever geen Onyx.

    Bijdrager
    WouterReyntjens

    idd het was optie 2, terug uitloggen en dat was het:)

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.