4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Matthias91

  Office voor Mac 2011 Backup DVD

  Weet iemand wat die Backup DVD die je bij Microsoft Office voor Mac Academisch 2011 kan bijbestellen precies is? Is het een doosje zoals je in de winkel vindt of is het maar een simpel schijfje?

  Bijdrager
  sedikit

  “Is dat Uw probleem?”
  Als je dat inderdaad wilt weten…dan kan ik je wel zo vertellen, dat het òf een “simpel schijfje” is, òf een downloadbaar bestand wat je kunt verkrijgen na invulling van het registratienummer e.d.
  Er zijn 2 opties in het geval van toezending (de zending met strik is helaas vervallen. Tja, crisis hè..)
  -optie 1: je krijgt het in een doosje. Maar stel dat je dat helemaal niet wilt! In dat geval schrijf je eerst een boze brief/mail naar Microsoft, met een kopie voor de Consumentnbond, Radar, en Kassa. Dan bestel je voor ± € 3 bij Opus 100 plastic of papieren hoesjes en ga je het “simpele schijfje” alsnog meer cachet geven, door deze in zo’n mooi hoesje te stoppen. Opus:
  http://www.opus.nl/Doosjes-Verpakkingen-Sleeves/g/foto/82/10/
  -optie 2: je krijgt het in een hoesje! Maar je wilt helemáál géén hoesje, je vindt dat vreselijk lelijk! (smaken verschillen). Je wilt een doosje! Dezelfde procedure als hierboven(klacht indienen enz). Voor zelf een doosje maken, biedt Ellis uitkomst :

  Je ziet het: zelfs voor jouw probleem is een oplossing. Ach, waren alle problemen maar zo..

  Bijdrager
  Koetjesreep

  euh wat?

  Bijdrager
  Munchlax

  Je krijgt in ieder geval wat bescherming, er komt geen postbode langs die een DVDtje gewoon in je brievenbus gooit.
  Als een doos te veel ruimte in beslag neemt, kan je de doos waarschijnlijk weggooien. Als het maar een hoesje is, dan kan je er hopelijk zelf een inelkaar vouwen met 2 of 3 of 4 A4tjes.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.