8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  AFCA_Rudeboi

  Nieuwsgroepen iMac met Ziggo

  Hallo allemaal,

  Ik weet dat hier al verschillende topics over zijn maar die zijn nogal gedateerd.

  Ik wil films downloaden via nieuwsgroepen, ik heb hier helemaal geen verstand van dus zou iemand zo vriendelijk willen zijn een overzich te maken met welke programma’s ik moet downloaden en hoe dan verder.

  Op http://www.binaries4all.nl/. heb ik ook gekeken maar ik kom er niet uit. Gisteren heb ik zelfs via eweka een 24 uurs acount betaald maar ik heb niets kunnen downloaden.

  Ik heb Ziggo alles in 1 en wil een payserver..

  Het zou erg fijn zijn als iemand me hier mee kan helpen, ben erg blij met m’n iMac dus wil er ook graag HD films op kijken:)

  Alvast bedankt!

  Bijdrager
  appievanr

  Ik gebruik Spotlite om spots te zoeken.

  http://www.spot-net.nl/spotlite/

  Voor Spotlite een Thema met NZB Knop.

  http://www.nieuwsgroepen.info/index.php?option=com_content&view=article&id=569&Itemid=100027

  En ik gebruik SABnzbd+ om de spots binnen te halen via een NZB Bestand. Voor de rest doet SABnzbd+ alles automatisch voor je inclusief uitpakken, repareren, enz.

  http://sabnzbd.org/

  Voor de rest is het een kwestie van in deze programma’s om de gegevens van je newsserver op te geven zodat je aan de slag kan.

  Overigens gebruik ik dit alleen maar om erg oude muziek te spotten die bijna in de winkel en iTunes niet meer te verkrijgen is. Films koop ik dan liever in de winkel, dus is mijn bedoeling niet om dit aan te moedigen om ze via nieuwsgroepen te downloaden en is mijn bovenstaande advies daar ook niet voor bedoelt maar wel om je vraag te beantwoorden..

  Bijdrager
  iMad

  Sabnzb Download Sabnzb
  Installeren Sabnzb met de gegevens van Eweka.
  En nu op zoek naar sites waar je nzb bestanden kan downloaden die vervolgens ervoor zorgen dat je de Film kan downloaden via Sabnzb.
  Bij de instellingen van Sabnzb Bewaakte map vul je in Downloads. Alle nzb bestanden die je download komen in de map Downloads terecht en Sabnzb doet de rest.

  Bijdrager
  WimVriend

  Ikzelf gebruik NZBvortex, allemaal net even wat makkelijker in te stellen als Sabnzbd. En volgens een bekende uploader voor Mac software maakt deze ook minder fouten bij het uitpakken. Er is een freeware en een betaalde versie.

  Bijdrager
  AFCA_Rudeboi

  @ appievanr

  Dus als ik het goed begrijp is SpotLite een soort FTD?

  Ik ben nu nog op mijn wek maar ga het straks thuis meteen proberen.

  Bedankt alvast voor de reacties..!

  Bijdrager
  AFCA_Rudeboi

  Ik koop overigens ook dvd’s/Blu-Rays..

  Het gaat mij vooral om series uit America die hier niet uitkomen..

  Bijdrager
  paradoxdesign

  Kijk eens naar unison om bestanden met nzb files te downloaden uit newsgroups. Kost een paar centjes maar is een handige toepassing met een eigen gui…

  Moderator
  unSOUND
  AFCA_Rudeboi op 24 augustus 2011

  Ik weet dat hier al verschillende topics over zijn maar die zijn nogal gedateerd.

  De Download F.A.Q. staat vol programma’s en links, en die is niet gedateerd. Die is wel lang geleden begonnen, maar wordt nog tot op de dag van vandaag bijgewerkt. ( Hij staat niet voor niks vast bovenaan dit subforum ) Bovendien hanteren we hier op OMT de regel dat het beter is om in een bestaand topic verder te gaan.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.