30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 44)
 • Q:
  Bijdrager
  karf

  Nieuwe oordopjes iPod, te koop?

  De nieuwe oordopjes die je krijgt bij de nieuwe ipod’s.
  Zijn die ook los te kopen in de winkel? (dus bijv. Media Markt)

  Bijdrager
  AdriaanB

  volgens mij wel ja

  Bijdrager
  LEXY

  Niet kopen, zonde van je geld.

  Bijdrager
  Pietervanos

  Ja zijn gewoon te kopen (bijvoorbeeld Mac Centre Amsterdam CS ) voor 29 euro als ik me niet vergis

  Bijdrager
  tijn22
  ”leXy”

  Niet kopen, zonde van je geld.

  Inderdaad, de standaard iPod doppen zijn ruk. Geef je geld beter uit aan kwalitatief goeie, ziet er misschien minder cool uit, maar je hebt er wel meer plezier van!

  Bijdrager
  minijob

  Ik zit er ook aan te denken om ze te kopen want bij mij oude is het linkeroortje beetje ruk…

  Bijdrager
  zmaster

  koop dan de sony inear dingen
  model echt ff kwijt sorry

  maar die van mij waren 25 euro en hebbe echt veel mooier geluid dan die standaart ipod dingen

  edit: http://www.sony.nl/view/ShowProduct.action?product=MDR-ED21LP&site=odw_nl_NL&pageType=Overview&category=HED+Walkman+%2F+Portable+Audio+Headphones
  die bedoel ik

  Bijdrager
  LEXY

  En er zijn ook zat alternatieven in het wit…:wink:

  Bijdrager
  lowfi

  30 euro LOL

  Volgens mij worden die dingen voor 3 rijstkorrels in china gemaakt.

  Bijdrager
  Nikita

  Voordat je 30 euro over de balk gaan smijten:

  Ik heb sinds vanmiddag een nieuwe iPod en dus ook de nieuwe oordopjes. Ik vind ze zwaar ruk! Ik heb nu maar weer de oude dopjes (met hun gekraak en alles) er aan hangen. De nieuwe hebben totaal geen diepte en een hele slechte bass-weergave. Ja, nog beroerder dan de oude.
  Als ik weer geld heb ga ik Sennheiser CX-300 doppen kopen, daar heb ik een hoop goeds over gelezen. Kosten wel 47 euro (via bol.com) maar dan heb je (hopelijk) ook wel wat…

  Bijdrager
  iDuck

  @Nikita, de zwarte CX300 kosten nu bij bol.com €39,95. De zilveren zijn nog €47.
  Zilver past ook niet bij je mooie witte ipod, dus waarom geen zwarte… :wink:

  Bijdrager
  Nikita

  Verrek, kijk ’s aan. Van het weekend keek ik en toen waren ze volgens mij allebei nog 47 euro (of ik heb verkeerd gekeken…). Dan kosten ze nu net zoveel als de in-ear doppen van Apple zelf. Lijkt me helemaal een makkelijke keuze nu dan :)

  Bijdrager
  sean2901

  Ik vind de nieuwe dopjes wel goed. :innocent: De oude ware te robuust en slecht maar over deze kan ik niet klagen. Heb zelfs de nieuwe lanyards gekocht ook.

  Bijdrager
  minijob

  Zal ik ze dan toch kopen?

  Bijdrager
  sean2901

  Ik zou het wel doen. Ze passen bij je ipod en ik vind ze echt niet slecht. Over de oude was ik echt niet te spreken. Heb ze tot vij keer toe moeten late vervangen in garantie. Ook de in ears.

  Bijdrager
  @iMen

  neej, geef 15 uero meer uit aan de sennheiser cx300 ik heb ze ook en voor het geld zijn het echt goed oordoppen, beter dan die klote dingen van apple:o is dus gewoon zonde van je geld…
  Mijn broer wil geen anderen oordopjes omdat mensen dan niet meer zien dat hij een iPod heeft, vind ik stom…maar je moet het zelf weten natuurlijk..:)

  Bijdrager
  Nikita
  ”minijob”

  Zal ik ze dan toch kopen?

  D’r zijn meer mensen tegen die doppen dan voor. Zal wel een reden hebben en daarbij, er zijn genoeg andere witte oordopjes met een betere kwaliteit (de Sennheiser CX300 is ook leverbaar in het wit bijvoorbeeld).

  ”@iMen”

  Mijn broer wil geen anderen oordopjes omdat mensen dan niet meer zien dat hij een iPod heeft, vind ik stom…maar je moet het zelf weten natuurlijk..:)

  LOL. D’r zijn ondertussen zoveel mensen die wél een iPod hebben dat je meer opvalt met andere dopjes dan die standaard-Apple dingen :P

  Bijdrager
  sean2901

  Ik kan moeilijk geloven dat er al zoveel mensen de nieuwe doppen hebben dat jij al weet dat er meer tegen dan voor zijn.:D

  Trouwens de meeste mensen met een ipod hebben genoeg aan dergelijke doppen. Ik ken er maar een paar die er andere aan hangen. Vroeger ik, maar met die nieuwe gebruik ik die andere niet meer.

  Bijdrager
  Nikita

  Hier in dit topic. En de rest zal wel onwetend zijn of ook zoiets hebben van “ik wil laten zien dat ik een iPod heb” … Ik vind de nieuwe bijvoorbeeld gewoon zo beroerd dat ik m’n ouwe (krakende!) dopjes gewoon maar weer gebruik. Komt een stuk minder flets geluid uit.

  Bijdrager
  sean2901

  Dat is kwestie van smaak. Voor dat kraken heb ik nieuwe gekregen in garantie. Die heb ik nu nog en die kraken niet meer. Ik gebruikte ze echter wel niet omdat ik ze slecht vond. Ik gebruikte sennheisers met neckband. Heel goede kwaliteit, maar toch ik vind de nieuwe dopjes zo mooi en over het geluid kan ik niet klagen.
  Maar ieder zijn zin natuurlijk. Anders moet de TS ze zelf eens gaan testen in een Apple Centre en zelf oordelen.

  Bijdrager
  Nikita

  De doppen die ik nu heb zijn het 5e setje van m’n iPod mini :P
  Maar die heeft geen garantie meer, dus… En de doppen ook niet trouwens (die 90 dagen). Ik ga voor die CX300 als ik het geld bij mekaar heb.

  Bijdrager
  minijob

  Ja ik ga morgen wel ff testen in een APR…

  Bijdrager
  sean2901

  Morgen is toch zondag? Zijn de winkels open bij jullie?

  Bijdrager
  minijob

  Er zijn een aantal APR’s open dat ik weet…
  Passage Den haag en Rotterdam geloof ik ook!

  Bijdrager
  sean2901

  Was dat hier ook maar zo.

  Bijdrager
  marquez

  Kan het niet laten om even te reageren.

  Ik gebruik bijna altijd de dopjes die ik bij mn producten (minidisc, discman, mp3-speler, i-pod enz..) krijg, maar toen ik een paar weken geleden mn nieuwe iPod 30G kocht, en muziek beluisterde met mn ipod-dopjes, werd ik er echt een beetje droevig van. Ik heb meteen mn sony in-ears (30 euro) erin geplugd en werd gelukkig weer blij. Dacht namelijk al even dat de geluidskwaliteit van mn i-pod gewoon k*t was, maar het lag toch echt aan die slechte dopjes. Wat een barre kwaliteit zeg.

  En ik vind het ook wat prettiger om mn zwarte dopjes in te hebben, aangezien de buurt waarin ik woon en werk nogal crimineel is, en dan vallen die wit met grijze dopjes mij een beetje teveel op alszijnde kenmerk van een i-pod bezitter.

  Koop ze alsjeblieft niet:(

  Bijdrager
  sean2901

  Ik ben dan ook geen kenner. Hoe hoor je dan het verschil. Ik heb hier sennheisers liggen maar veel verschil zit er toch niet op vind ik. Kan je misschien verduidelijken, zodat ik mijn mening kan heroverwegen.

  Bijdrager
  error

  Die nieuwe oordoppen zijn beter dan de oude en klinken niet slecht (eigen ervaring).

  Zie ook http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=88299

  +

  Bijdrager
  tommy666

  Ik heb nooit last gehad van dat “scherp hoekje” mijn oortjes zijn bij mijn weten nooit uit m’n oren gefloept. Wel gebruik ik veel liever m’n in-ears omdat je je gehoor niet beschadigt en omdat ik het geluid beter vind

  Bijdrager
  sean2901

  Ik vind de nieuwe ook een stuk beter, maar blijkbaar zijn er mensen met meer kennis dan ik en zou graag hebben dat ze me concreet via enkele voorbeelden zoude kunnen vertellen wat nu juist het verschil is. Niet slecht bedoeld hoor. Ik ben altijd te vinden voor vooruitgang.

30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 44)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.