6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  Churchil

  Niet alle nummers onder Artiesten

  Ik heb net met Itunses mijn Ipod gesynchroniseerd. Onder Als ik zoek op artiesten krijg ik niet alle nummers onder de artiestennnaam. Ik zoek bv. op Barry White op de Ipod. Ik krijg alleen de nummers van een album. Losse nummer die in Ituns staan worden niet weergegeven (staan overigen wel onder “nummers” op de Ipod. Hoe krijg ik alle nummers van een artiest op mijn Ipod te zien (in Itunes zie ik ze allemaal)?

  Bijdrager
  lemoentje

  Je kunt in iTunes de namen van de tracks en albums wijzigen. Ik heb hier ook wel eens last van als ik een MP3’tje importeer vanuit een CD’tje bijvoorbeeld. Naam van de artiest, alsmede album even controleren, en als ’t niet klopt wijzigen. Dat werkt voor mij meestal!

  (wel even synchroniseren met je iPod uiteraard)

  Bijdrager
  Churchil

  Dank voor je antwoord. Ik wil echter wel mijn gegevens onder album behouden, anders kan ik geen complete albums afspelen als ik dat wil. Het is wat onlogisch dat onder artiest alleen de nummers die ook een albumbeschrijving hebben worden getoond, toch?

  Bijdrager
  Basso

  Ik heb last van hetzelfde probleem. Bij artiesten die maar met 1 album op mijn ipod staan geeft ie als nummers van die artiest onder het kopje ‘artiesten’ alleen die nummers aan die ook een albumbeschrijving hebben en dus niet de losse nummers. Bij artiesten met meerdere albums verschijnt er na het klikken op een artiestennaam wel een schermpje met de titels van de albums alsmede een optie ‘alle’ waarin ook de losse nummers worden vermeld, evenals in iTunes. Dan is het dus wel in orde. Heeft iemand een oplossing voor dit probleem.

  BVD

  PS: het ligt niet aan hoe de artiestennamen zijn getagd, de losse nummers hebben precies dezelfde artiestennaam als de albumtracks. Ook ligt het niet aan het feit dat er een vinkje staat bij de optie ‘deel van verzameling’ in iTunes (want dat hokje is bij geen van mijn nrs aangevinkt), op mijn iPod is de map compilaties helemaal leeg.

  Bijdrager
  Marius1976

  Ik heb dit probleem ook. Ik wilde er een topic over beginnen, blij dat ik toch even gezocht heb.

  Als voorbeeld:
  Herman van Veen
  Album “In Vogelvlucht 1” (staat er compleet in)

  en losse nummers zonder album:
  Praatjes
  De Clowns

  Als ik bij artiest kijk, en dan Herman van Veen kies, kan ik “Praatjes en De Clowns” niet terugvinden.

  Dat riekt naar een bug.

  Marius

  Bijdrager
  Remon

  Serieus probleem is dit 2 mensen hebben mij om een oplossing gevraagd
  maar ik kan het probleem ook niet thuis brengen.

  Het komt erop neer dat niet alle nummers onder artiesten staan terwijl ze
  via nummers (zoek functie) wel op de iPod staan. Dit is naar mijn idee een
  bug alleen hoe vertellen we apple hierover.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.