30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 303)
 • Q:
  Inactief
  Anoniem

  Wacom Cintiq voor onderweg. Wat zijn de mogelijkheden?

  Hebben jullie al eens gezocht naar betaalbare Wacom Cintiq alternatieven? En oplossingen om onderweg of zelfs bij de klant of buiten je studio te kunnen werken anders dan een laptop met een gewone Wacom of een Wacom Cintiq 13HD er naast?

  Ik heb een Wacom Cintiq 22HD staan in mn studio met een laptop er aan maar mobiel heb ik niks waarop ik kan door werken behalve een iPad. Leuk om op te schetsen met een speciaal pennetje maar verder kan je die kan je voor animatie totaal niet serieus nemen.
  Ik ben al ruim een jaar opzoek naar een mobiele oplossing zodat ik overal met mn vertrouwde software kan werken en dit is wat ik vond.

  Apple iPad.
  Valt helaas af want deze kan te weinig vanwege mobiele versies van software en is niet krachtig genoeg.

  Modbook PRO
  Meer dan krachtig genoeg achteraf uitbreidbaar alleen maar alleen een serieuze optie als je erg veel geld over hebt

  Microsoft surface
  Krachtig genoeg maar alleen een serieuze optie als je windows accepteert

  De laatste is gezien de prijs en zijn formaat wel een optie. Het bied na de laatste driver updates van de wacom pen een waar Wacom Cintiq ervaring maar dan in 1 compact apparaat. Dit is zeker te gebruiken als mobiel wacom cintiq alternatief voor artiesten die onder weg direct op het scherm willen kunnen werken. Hij komt compleet met een drukgevoelig pennetje met 1024 druk niveau.

  Je kan creative cloud software er op draaien met de gangbare platform onafhankelijke bestanden.
  Specialistische software zoals Flash, Toonboom Animate PRO, Photoshop, AFX, en TVPaint draait er prima op want met de specs doet het ongeveer het zelfde als een 13″ Mackbook Pro. Het is alleen windows 8 waar je aan moet wennen. Of je maakt er een Hackintosh van

  Ik heb even gezocht naar mede artiesten en ik heb er al een aantal comic artiesten en animators gevonden die voorzichtig de overstap gemaakt hebben. Voorzover ik kan zien zijn ze erg enthousiast over de surface PRO als gereedschap voor creatie van hun illustraties comics en animaties zonder aan hun Wacom in de studio gebonden te zijn.

  Deze artiest Jonathan Case heeft zelfs zijn wacom Cintiq en macbook pro verkocht en doet zijn werk volledig op de Surface PRO Voor wiens intresse gewekt is hier een blog met de software die nu sowieso op dit apparaat werkt.

  Apple heeft helaas niks dat in de buurt komt.
  wie weet na de WWDC

  Weten jullie andere betere alternatieven?

  Bijdrager
  Wiki Post

  Surface Pro 128GB, Intel Core i5, 4GB RAM, 26.924 cm (10.6 “) 16:9 Full HD 1920x1080pixels, Intel HD Graphics 4000, Bluetooth 4.0, IEEE 802.11 a/b/g/n, Windows 8 Pro, 2x 720p HD LifeCams, USB 3.0, 910g +Type Cover keyboard €1115.99
  27,46 x 17,3 x 1,35 cm 907 g

  Asus TAICHI 21 Intel Core i5-3317U 1.7-2.6GHz, 11.6″ Full HD (1920×1080) LED, 4096MB, 128GB SSD, Intel HD 4000, WLAN, BT, Windows 8, Webcam, 1.25 Kg, US QWERTY + Tablet: 11.6″ Full HD (1920×1080) LED + Touch, 5M Webcam 2x USB 3.0 Dual-band WiFiHDMI-poort €1119,25
  30.66 x 19.93 x 1.74 cm (WxDxH) 1.25 kg

  Ativ Smart PC Pro Intel i5 3371U, 4 GB , een 256GB SSD /128 GB mSATA SSD en een Full HD 11,6-inch scherm. , Wacom zorgt zijn drukgevoeligheid van 1024 niveaus voor de nauwkeurigheid die voor professionele ontwerpers de standaard is. Destijds was het apparaat vanaf € 1180 te koop[/i] nu te vinden voor€ 799 en in januari 2014 kost deze € 1.305,50
  Breedte 304 diepte 189 hoogte 11.9 ( te zien als een kleine ultrabook )

  Apple: enigszins vergelijkbaar(maar zonder het Cintiq effect/mogelijkheden) :
  MacBook Air 11″ 1,3-GHz dual-core Intel Core i5 Processor Turbo Boost tot 2,6 GHz Intel HD Graphics 500 4 GB geheugen 128 GB flashopslag1 € 1.029,00 +Bamboo Fun Small Pen & Touch +Wireless Kit €1154,72
  Breedte: 30 cm Diepte: 19,2 cm Hoogte: 0,3-1,7 cm Gewicht: 1,08 kg2

  Wacom : de Wacom Cintiq Companion Hybrid met Android een prijs van 1.499 dollar voor de 16GB-versie. Voor de 32GB-versie moet 1.599 dollar betaald worden. De Wacom Cintiq Companion met Windows 8 en 256GB aan opslagruimte krijgt een prijs van 1.999 dollar. Het model met Windows 8 Pro en 512GB aan opslaggeheugen gaat 2.499 dollar kosten. Beide tablets worden geleverd met een verstelbare en afneembare standaard, een case en een Pro Pen stylus met 9 extra penpunten

  Bijdrager
  1984

  Ik zal eens kijken naar die Surface PRO. Dit is ook een mogelijkheid, De Cintiq 13HD is het kleinste tekenscherm van Wacom. De compacte, slimme vormgeving neemt weinig ruimte in op uw bureau en pas zo in uw laptoptas. Toch beschikt u over een mooi Full HD beeldscherm, met 1920 x 1080 pixels en 16,7 miljoen kleuren, waar u rechtstreeks en nauwkeurig op kunt werken met de Wacom pen. De Cintiq 13HD wordt voornamelijk gebruikt door mensen die grafisch willen werken maar niet gebonden willen zijn aan 1 werkplek. bron

  Inactief
  Anoniem

  Komt aardig in de buurt 1984 thnx voor de suggestie maar nu zit je alsnog nog met 2 losse apparaten die je mee moet zeulen. En dat was precies waar ik van af wil.

  Het mooiste zou zijn als de Wacom Cintiq 13HD en de Macbook samen in 1 slanke behuizing zouden zitten. en dan komt je toch snel uit bij windows gebaseerde hybride computers met wacom pen abled technologie. En dan is de SurfacePRO de best ogende en de meest pratische oplossing voor onder weg.

  Ik hoop natuurlijk dat we meer alternatieven kunnen vinden.:D

  Bijdrager
  1984
  Inactief
  Anoniem

  Whahah ja precies dat…

  Op locatie werken met deze 13″ cintiq en een macbook gaat prima als je eenmaal zit. Maar voor je alles eenmaal hebt aangesloten ben je 5 minuten verder. en je hebt flink bekijks met alle kabels. Dat hebben ze met de nieuwe Wacom 13HD beter op gelost. 1 snoertje voor alles.

  Maar ja nog altijd twee apparaten op tafel.

  Bijdrager
  1984
  1984 op 05 juni 2013

  Ik zal eens kijken naar die Surface PRO.

  .https://www.youtube.com/watch?v=MPFIaJVLB8E
  .https://www.youtube.com/watch?v=Rq4AI1AB1Sg ) (op ± 14 min tja?)

  Indien je een Macbook bezit en je wilt serieus werken , dan zou ik voor de Cintiq 13HD gaan

  Bijdrager
  bartje

  Of hopelijk binnenkort een iPad met Wacoms Feel-IT techniek?

  Inactief
  Anoniem

  Serieus werken kan in de studio Dat is het probleem niet.
  Ik weet niet hoe ik deze reviews en hands ons ervaringen moet opvatten.

  Deze mensen reviewers proberen voor de gemiddelde gebruiker een advies te geven.
  Ik zou het apparaat voor een specifiek doen inzetten. En juist daar hoor je ze niet over.
  In revieuws waar al getekend word pakken ze vaak paint als software om de pen te demonstreren,
  en als ze al een artrage of sketschbook pro openen dan kan de revieuwe niet tekeken.

  Dus daar neem ik de ervaringen van de artiesten achter penny arcade een stuk serieuzer.

  Die zijn immers met het zelfde doel op pad gegaan naar een draagbare kant en klare oplossing om proffesioneel op te tekenen.
  de Oplossing met de Cintiq 13HD is puur makkelijk een verplaatsbare oplossing.

  Thnx voor het helpen zoeken in ieder geval 1984. Dat waardeer ik.

  Inactief
  Anoniem


  gevonden op de Wacom FaceBook.

  Wacom komt met een eigen stand alone tablet deze zomer.
  Over het OS zeggen ze niks Me wie ze samen werken ook niet.
  Wie weet Apple Wie wee Samsung maar het kan ooh gewoon geheel een eigen product zijn op een eigen OS.

  Inactief
  Anoniem

  een google search op: “wacom tablet summer 2013”
  levert het volgende op:

  https://www.google.nl/search?client=safari&rls=en&q=wacom+tablet+summer+2013&ie=UTF-8&oe=UTF-8&redir_esc=&ei=06evUcn6N6nM0AXwpoHABg

  het loont om nog even te wachten dus.:D

  Bijdrager
  1984

  Maybe the biggest improvement, however, is in how the 13HD connects to your computer. This time Wacom has folded HDMI, USB 2.0, and the power adapter into an all-in-one cable that terminates in a single, dock connector-like input on the tablet end. It simplifies things immensely, especially now that most MacBooks sport a built-in HDMI port. Once again, this has tremendous advantages for travel, which is where the 13HD really excels overall.
  Bron

  Enfin of Wacom komt met een eigen stand alone tablet deze zomer ….zeker de moeite waard om te wachten, ik durf er niets over te schrijven.

  Missing Wacom drivers coming to Surface Pro ‘soon’ en dat wil ik eerst wel eens goed getest zien, want is toch duurder dan de Wacom 13 HD

  Indien je schetst , een schets blok is goedkoper, al schets ik overal op (bierviltjes,etc..) bijvoorbeeld als je duidelijk wil maken hoe de Steltman stoel van Rietveld er uit ziet.

  Bijdrager
  pruus

  Al eens de Inkling van Wacom overwogen, geprobeerd? Dat is mobiel, werkt met lagen en met jouw software (ps,Ai) samen. En het werkt natuurlijk, omdat je op gewoon papier schrijft/tekent en dus ziet er vertrouwd uit. Werkt goed.

  http://www.pixmania.nl/nl/nl/10754389/art/wacom/inkling-stylus.html?amp%3Bnopopup=1&gclid=CJf9g8n8zrcCFTTJtAodNjYAuA#srcid=11273

  Inactief
  Anoniem

  @1984 het driver probleem is inmiddels opgelost. Onderdeel van de problemen die dit gaf was dat je geen pressure sensitivety had in Photoshop en andere programmas waar dat heel fijn is om te hebben. Microsoft schrijft zelf de drivers en heeft met Wacom samen gezeten en dat is gefixt. Sterker nog Alle Surface PRO’s die je nu in de winkel kan testen hebben de update standaard geinstaleerd.

  Dat was namelijk het eerst waar ik naar keek toen ik TVPaint ging testen op het apparaat.
  Voorheen zag je het verschil niet in hard of zacht drukken met de pen en dit is nu exact als met de wacom cintiq. 1024 druk niveaus.

  Hier een lijstje van welke software tot nu toe direct na installatie werkt of niet werkt en welke driver update daar voor nodig is. Nogmaale elke Surface PRO komt standaard met die updates geïnstalleerd. Deze lijst is samengesteld door iemand die de Surface PRO ook als mobiele Cintiq wil gebruiken.

  Adobe
  – Photoshop CS6 – runs, pressure sensitivity corrected with Wacom Feel driver update
  – Illustrator CS6 – runs
  – ArtRage 4 – runs, recommended

  Autodesk
  – 3DS Max 2014, 2013 – runs
  – Maya 2014, 2013 – runs
  – Mudbox 2014, 2013 – incompatible, requires discrete graphics
  – Mudbox 2010 x64 – runs
  – Sketchbook Designer 2014, 2103 – runs, pressure sensitivity corrected with Wacom Feel driver update
  – Sketchbook Pro 6 – runs, recommended (Intel HD4000 driver required to enable canvas rotation)
  – Softimage 2014, 2013 – runs
  – Blender 2.66 – runs

  Corel
  – Corel Draw – TBD
  – Corel Painter – TBD
  – Luxology/Foundry Modo 701, 601 SP5 – installs, but pen control is broken
  – Maxon Cinema 4D Studio R14 – TBD
  – Newtek Lightwave 11.5 – runs, with pen control issues
  – Pilgway 3D-Coat 4 Beta 13- runs, some icons don’t respond to pen

  Pixologic
  – Sculptris Alpha 6 – Intel HD4000 driver required
  – ZBrush 4R5 – runs
  – Smith Micro Manga Studio 5 – runs, recommended (desktop pinch & zoom!)
  – TeamUP (Lagoa) MultiOptics – runs, Chrome only
  – Unity Pro 4.1 rc4 – installs, does not recognize touch input

  bron: http://surfaceproartist.com/blog/2013/3/11/what-runs-and-what-doesnt
  Als ik deze lijst zo eens bekijk en dan bedenk wat de iPad wel en niet kan mag je niet klagen.

  Inactief
  Anoniem

  @1984 Net onder de 1000 euro een los druk gevoelig teken scherm of net onder de 1000 een identiek drukgevoelig teken scherm met ingebouwde computer als geheel… De keuze is zo steeds makkelijker. Het is even wachten wat Apple doet met de WWDC en wat wacom aankondigt deze zomer.

  Van wacom verwacht ik dat het vooral heel erg duur gaat zijn net als de ModBook PRO want het kan meer en gaat net als de Modbook PRO windows en of OSX draaien. Als het een iOS of android apparaat gaat worden valt het daarmee af voor PROS. (op basis van de huidige mogelijkheden met iOS en Android. Dat is gewoon te beperkt voor serieus productie doeleinden)

  Van Apple verwacht ik eigenlijk ook niks op het WWDC op tablet vlak. Een realistisch beeld van de WWDC is in mijn ogen een Mac PRO en wat nieuwe diensten onder de paraplu van iCloud (radio en storage) een tipje van de sluier met iOS en OSX geen nieuwe iPhone iPad of Apple TV.
  Over een week weten we meer.

  Het zou natuurlijk awesome zijn als blijkt dat het apparaat waar wacom ober spreekt een apparaat blijkt te zijn in samenwerking met Apple.
  Maar dat zal vast niet.


  @pruus
  Ik heb een maand de inkling mogen testen en ik ben er niet erg van onder de indruk. Er zit gewoon te veel verschil tussen wat de inkling heeft opgenomen en je daadwerkelijke tekening. Leuk idee matig uitgevoerd. Hopelijk is het iet dat met firmware updates te fixen is of ik heb een slecht exemplaar gehad. Maar als ik dan een inkling heb kan ik net zo goed met podlood, inkt en papier werken, daarna de bubs scannen en verder op de traditionele beproefde manier op de Mac.

  En dat zijn nu juist de stappen die ik probeer over te slaan door gebruik van een apparaat dat je paperless mobiel kan laten werken buiten de studio.
  Zowel de Wacom cintiq 13HD als de Wacom inkling gaan mij daar niet bij helpen. Inkling is te onnauwkeurig en geeft geen feedback als er iets fout gaat dat merk je achteraf bij het uploaden naar de computer. gelukkig heb je het origineel dan nog dat je kan inscannen. weg lagen, weg tijd winst van de inkling.

  En de Wacom Cintiq 13 HD betekend dat je altijd een plek moet zoeken met een tafel en genoeg ruimte voor je laptop. En dat is in mijn ogen niet mobiel genoeg. Dat is gewoon een verplaatsbare verkleinde versie van je studio op kantoor. Met mobiel bedoel ik de vrijheid die je hebt met een iPad of oldscool papieren dummie. Heb je inspiratie kan je aan de slag in 5 tellen. waar je ook bent hoe klein de ruimte om je heen ook is.

  wat ik hoop van een oplossing als de Surface PRO of dat waar Wacom deze zomer mee gaat komen is precies dat. Een tablet die je altijd bij je kan hebben waar je serieus op kan tekenen in serieuze software en daarnaast moet het ook te gebruiken zijn voor al je andere computer werkzaamheden.

  Een bijpassend keyboard is dan fijn. Surface PRO heeft de keuze in een lapje of een met echte toetsen. Een onscreen keyboard is leuk tot je veel moet typen. En het zit altijd in de weg als je puur een keyboard nodig hebt voor snelkoppelingen. 2/3e van je scherm is dan keyboard als je pech hebt. Zie iPad. Knoppen aan de zijkant van het tablet zie ik niet zitten. Ze maken het apparaat er niet mooier op en op de Wacom Cintiq 22HD gebruik ik ze ook niet. Keyboard is sneller en kan ik blind gebruiken.

  Bijdrager
  1984
  knekkie op 06 juni 2013

  @1984 Net onder de 1000 euro een los druk gevoelig teken scherm of net onder de 1000 een identiek drukgevoelig teken scherm met ingebouwde computer als geheel… De keuze is zo steeds makkelijker. Het is even wachten wat Apple doet met de WWDC en wat wacom aankondigt deze zomer.

  Dat word boven de 1000 euro het os neemt nogal wat in beslag dus zou ik voor de 128 GB gaan
  128 GB Surface Pro € 986,00
  Surface Type Cover € 129,99
  Surface-pen € 29,99
  Subtotaal: € 1.145,98

  Maar ik begin er nu ook wel serieuze interesse in te krijgen, hoe zit het met het os en Macosx.?

  http://pocketnow.com/2013/05/13/surface-pro-digital-artists-dream

  Bijdrager
  1984

  A user asked if I can install & use the Wacom Bamboo on my Surface Pro. Yes and it works. What I’d found that drawing with Photoshop was laggy compare to drawing with Sketchbook Pro, which showed no lags. Now, this could be that Adobe Photoshop does eat more process and require more RAM to run smoothly on my Surface Pro 128G i5.

  .http://www.youtube.com/user/TheMadmonkeylove?feature=watch

  Inactief
  Anoniem

  @1984 de pen zit inbegrepen bij de Surface PRO:P dus dat scheelt weer 29 euro.

  Erg gave link van pocket now trouwens.

  Mijn missie van vandaag was uitvogelen of er ook alternatieve pennen werken op de Surface PRO dan de standaard meegeleverde pen met maar 1 knop opzij en 1 van boven. Ik heb gekeken of er compatible pennen bestaan met 2 opzij en een knop aan de bovenkant. Dan kan je de knoppen programmeren als gum, undo en rechter muisknop bijvoorbeeld. De enige compatible pennen zijn pennen met Bamboo Feel technologie. Alleen deze hebben helaas maar 1 knop opzij en 1 knop boven.

  Ik heb vandaag in de Dixons samen met de verkoop medewerker mijn Wacom Cintiq 22HD stilus geprobeert op een Surface Pro. Dat werkt idd niet.
  Ook niet na het installeren van de geschikte drivers.

  Wel kan je een wacom tablet aansluiten en die werkte vervolgens prima. soepeler dan in het filmpje hier boven. Niet zo heel gek het is immers een volwaardige computer. alleen dat gaat weer een beetje zijn doel voorbij. zit je weer met 2 apparaten en het apparaat dat je aansluit doet precies het zelfde als het scherm van de Surface PRO.

  Nu is het dus afwachten wat Wacom doet deze zomer en wat apple deze WWDC aan kondigt. Mijn stille hoop is dat apple en Wacom samen op het podium staan en gezamelijk een antwoord op de Microsoft SurfacePRO lanceren gericht op de creatieve PRO.
  Zie hier op hun facebook de teaser van het apparaat. en let op hoe ze niks los laten over welk OS het apparaat draait.

  Bijdrager
  1984

  En dan kijk je wat er nog meer op de markt is, en waar heb je het meeste aan :

  Sony Vaio Duo 11 is more of a computer replacement thanks to more ports, a backlit integrated keyboard and larger display. The MS Surface Pro pulls ahead for pure portability and a design that’s better suited to pure slate tablet fans. Both tablets run Windows 8 64 bit and have 1080p touchscreens with digital pens and dual band WiFi plus Bluetooth 4.0. They can run Windows 7 apps well.

  Microsoft Surface Pro vs Sony VAIO Duo 11 Comparison Smackdown

  tab 11

  Inactief
  Anoniem

  Wauw die Sony VAIO is ook erg gaaf.
  eindelijk een serieus alternatief

  Bijdrager
  1984

  Tja..ook heel mooi, De Taichi zou revolutionair kunnen zijn, Natuurlijk moet de gebruiker hiervoor openstaan.

  Asus Taichi 21 vs Sony VAIO Duo 11


  .http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rmpNYWEz-Bw#t=692s

  ASUS Taichi dual-screen Windows 8 laptop review – Hardware.Info TV (Dutch)

  http://www.asus.com/nl/Notebooks_Ultrabooks/ASUS_TAICHI_21

  Testrapport Asus Taichi 21 Convertible Ultrabook

  De ASUS Taichi 21 beschikt onder meer over twee 11.6 inch displays met Full HD resolutie, 4GB aan werkgeheugen, een Intel Core i5 of Core i7 processor, maximaal 256 aan opslaggeheugen, USB en HDMI poorten, een volledig QWERTY keyboard en Windows 8 als besturingssysteem. Prijzen ±vanaf 1100.- euro
  Sony VAIO Duo 11 ±1200
  Microsoft Surface Pro ±1100

  Testrapport Microsoft Surface Pro Tablet

  Bijdrager
  MacAnarie

  Vergeet deze niet;)

  Bijdrager
  1984

  Ja die is er ook nog.

  Hoewel de concurrentie druk bezig is met afneembare beeldschermen (HP’s Envy X2, Acer’s Iconia W510P), draaibare beeldschermen (Dells XPS 12), schuifmechanismen (Sony’s Vaio Duo 11, Toshiba’s Satellite U920t) en 360° draaibare beeldschermen (Lenovo’s IdeaPad Yoga), voorkomt de Taiwanese fabrikant ingewikkelde technische oplossingen door een simpele oplossing.

  De i7 versie van de Taichi 21 kost €1600 (~ $2068). Zou een goedkopere i5 versie voor €1300 (~ $1680, 128 GB SSD) genoeg zijn? De Cinebench test laat zien dat er op z’n hoogst 17% verschil zit tussen de i7 en de i5 (Vaio Duo 11, MBP Air 11). De XPS 12 met een hoger geklokte i7-3667U (2.0 GHz) liep zelfs trager in de test (onvoldoende koeling, pre-serie BIOS).

  iPad with Retina Display vs Microsoft Surface RT Tablet Comparison Smackdown

  Inactief
  Anoniem

  Echt jammer dat Apple zich niet wil / durft te branden aan dit soort apparaten.
  Maar gelukkig zijn de meeste van deze te hackintoshen

  Bijdrager
  1984
  knekkie op 14 juni 2013

  Maar gelukkig zijn de meeste van deze te hackintoshen

  http://www.onemorething.nl/community/topic/installeer-os-x-op-een-netbook/page/8/#post-2135973 Ja, het is eenvoudig om Windows op een Mac te draaien, andersom gaat wat moeilijker. Die Netbooks waren niet zo duur als de bovenstaande tablet pc’s, Wat betreft Apple dat er een 11″ netbook ( MBA)zou komen was ook niet verwacht, was te klein…??
  Enfin ik ga eens in de stad kijken naar boven vermelde Cintiq alternatieve. .

  .http://www.youtube.com/watch?v=qSsTR1TGaO4

  .

  Bijdrager
  1984
  knekkie op 05 juni 2013

  Ik hoop natuurlijk dat we meer alternatieven kunnen vinden.:D

  Asus Vivotab Tf810c ±900 euro…Windows 8 of andere verkrijgbare edities
  Veelzijdige Wacom® digitizer stylus voor tekenen, krabbelen, schrijven en nauwkeurige invoer
  11,6 “Super IPS+ paneel met ASUS TruVivid-technologie voor grotere visuele helderheid
  Extra-langere accuduur: 10,5 uur tablet alleen, tot 19 uur met de optionele Mobile Dock
  http://www.asus.com/nl/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab/#overview


  .https://www.youtube.com/watch?v=ikIm9nYgV8c

  .http://www.youtube.com/watch?v=tGiS5jCTr_c

  Inactief
  Anoniem

  Mooie alternatieven @1984.

  Ik denk dat ik maar eens wat dieper in de wereld die windows heet moet duiken.
  Leuke speeltjes. En al helemaal als je een apple budget hebt:P

  De Modbook PRO en de Surface blijven mijn favoriet.
  Ik ben heel erg benieuwd naar wat Wacom gaat doen deze zomer.

  Er valt uit een hoop moois te kiezen in ieder geval.

  Bijdrager
  1984

  Wacom Cintiq voor onderweg. Wat zijn de mogelijkheden?
  Geen idee op dit moment of deze Asus Eee Slate EP121 nog te koop is voor €799 12″ wel wat dikker , maar………..

  Inactief
  Anoniem

  Gaaf apparaatje die Asus EP121

  Bijdrager
  1984

  Ja, het is maar hoe je het bekijkt: http://www.tabletguide.nl/tablets/asus-eee-slate-eb121/ of http://nl.hardware.info/reviews/2033/asus-eee-slate-ep121-review Het gaat erom waar je hem voor gebruikt, Wacom ,Eizo etc, zijn geaccepteerd en worden gewaardeerd door de meeste Apple gebruikers echter er blijft een groep Apple gebruikers/fans waar voor geld : Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet.

  iPad vs Asus-EP121

30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 303)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.