14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
  • Q:
    Bijdrager
    Simon

    Mighty Mouse instellingen niet aan te passen

    Goedenavond:)

    Ik heb gisteren een Mighty Mouse (draadloos) en een Keyboard met numeriek blok (USB dus) gekocht.

    Beide invoerapparaten werken wel degelijk, maar ik kan de instellingen van de Mighty Mouse niet aanpassen!
    Als ik de muis via Bluetooth gekoppeld heb, en zijn instellingen daarna via de Systeemvoorkeuren aan te passen, krijg ik geen deelmenu ‘Muis’.

    Print-screen om te verduidelijken:

    Ik werk met een MacBook Pro (15″)
    Systeemversie: Mac OS X 10.5.7 (9J61)
    Kernelversie: Darwin 9.7.0

    Iemand een idee om mij verder te helpen?

    Alvast bedankt

    SLM met Steve Jobs-pop:)

    Inactief
    Anoniem

    Eerste mogelijke oplossing…

    [1] Ga naar User/Library/Preferences.

    [2] Delete de “com.apple.systempreferences.plist”.

    Bijdrager
    Simon

    Nog steeds hetzelfde probleem:(

    Inactief
    Anoniem

    Tweede mogelijke oplossing…

    [1] Download Pacifist (-> http://www.charlessoft.com/Pacifist.dmg).

    [2] Stop je Leopard DVD in je Mac, en zoek met Pacifist de file “Keyboard.prefPane”

    [3] Download deze file, en gooi hem in /System/Library/PreferencePanes.

    Bijdrager
    Simon

    Pacifist is aan mijn DVD aan het uitpakken…:D

    Bijdrager
    Simon

    Extracting files to direction…

    Inactief
    Anoniem

    Ben benieuwd…:|

    Bijdrager
    Simon

    Ik zie geen verschil in mijn Systeemvoorkeuren. Nog steeds hetzelfde probleem :s

    Inactief
    Anoniem

    File in de juiste map gegooid? Dus in /System/, en niet in /User/?

    Bijdrager
    Simon

    Jazeker:)

    Inactief
    Anoniem

    Schijnt een redelijk zware bug in Leopard te zijn, voor meer info / oplossingen zie onder.

    -> http://discussions.apple.com/message.jspa?messageID=8328284

    Bijdrager
    Simon

    Het zal wachten worden tot begin september vrees ik…

    Toch bedankt voor je inspanningen!

    Bijdrager
    topaj

    Je moet je taal even op Engels zetten, Systeem voorkeuren uitzetten.
    Dan start je Systeem Voorkeuren op.

    De engelse versie werkt hopelijk wel.
    Ik had een probleem met het toetsenbord in de NL taal.

    Bijdrager
    Simon

    Dat werkt inderdaad perfect!

    Hartelijk bedankt!

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.