3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:

  Bijdrager
  Jos Opel

  Melding bij “niet storen”

  Als de functie “niet storen” is ingeschakeld hoort de beller de bezettoon. Dit is m.i. onpersoonlijk en bovendien verwarrend. De beller krijgt het idee dat je wel bereikbaar bent, maar toevallig even bezet. Is er een mogelijkheid om deze melding aan te passen? Op welke wijze kan Apple gevraagd worden om het in een volgende update aanpasbaar te maken?


  Bijdrager
  csteelooper

  Als je voicemail hebt gaat de beller naar de voicemail. Tenminste, als je hebt ingesteld dat de voicemail wordt geactiveerd bij “In gesprek.” Je kunt dit dus aanpassen bij je netwerkaanbieder. Apple heeft hier zelf geen invloed op, aangezien de afhandeling na het ‘weigeren’ van je oproep niet meer op je iPhone plaatsvindt, maar in het netwerk. Een melding per individuele oproep of beller behoort niet tot de mogelijkheden. De twee mogelijkheden die er over het algemeen zijn, zijn doorschakeling (naar voicemail of naar een ander nummer) of een ‘User Busy’ signaal (de bekende bezettoon).

  Nogmaals: het heeft absoluut géén zin om Apple hierover een aanpassing te verzoeken, daar de afhandeling niet lokaal (lees: op je iPhone) plaatsvindt. Wil je meer of uitgebreidere mogelijkheden, dan is je netwerkaanbieder de partij bij wie je moet zijn.


  Bijdrager
  Jos Opel

  @csteelooper, Waarom kan er bij “niet storen tijdens autorijden” wel een reactie in de vorm van een berichtje verstuurd worden? En waarom kan ik een binnenkomend gesprek weigeren/beantwoorden met een, door mij opgesteld, bericht? Het moet m.i. mogelijk zijn om bijvoorbeeld Siri zo’n bericht te laten uitspreken. Gr. Jos

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.