5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Koendesign

  meer dan 10mb POP3 email

  ik zoek voor een opdracht een webhosting bedrijf die een pakket aanbied waarbij je meer dan 10MB in een e-mail kan ontvangen. Dus via POP3. Ik heb een aantal hostingbedrijven al gemaild maar die gaan allemaal tot de 10MB. Het kan toch wel groter? Iemand tips?

  Bijdrager
  sedikit

  Je moet het zelf maar een beetje uitzoeken, oa. met Google voor Heavymail. Die laatste kun je om te proberen met een bepaald maximum MB’s gebruiken. Succes ermee:
  http://www.dropload.com/
  Heavymail
  http://www.megaupload.com/nl/
  http://www.putfile.com/
  http://www.yousendit.com/

  Bijdrager
  Koendesign

  ja dit soort diensten ken ik wel. Yousendit gebruik ik ook weleens. Maar ik zou graag een e-mailadres hebben waarbij ik grote e-mails gewoon in Mail kan ontvangen. Natuurlijk heb je gmail en hotmail met 250mb. maar ik wilt het graag met mijn eigen domein.

  Bijdrager
  kie_ken
  Bijdrager
  Harryk

  Bij mijn hostingbedrijf is er geen beperking aan de email, de beperking is het aantal Mb van je account minus dat wat er in gebruik is voor je website, wat je daar hebt opgeslagen aan html mp3’tjes en weet ik veel wat nog meer + eventuele overhead bestanden (statistieken, logs etc).
  Vroeger hadden ze wel het spamfilter te krap afgesteld waardoor er een beperking was op de grootte maar dat is verleden tijd. Ze hebben trouwens een goed email-spamfilter, ook wat waard.
  Je kunt ze even emailen voor de zekerheid. Ze zijn een bedrijf van weinig woorden, komen soms zelfs wat stug over, maar zeer betrouwbaar en als er wat is dan zijn ze er voor je.

  http://www.mevershosting.nl

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.