8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  cfv

  Mail dubbel ontvangen

  Hallo,

  Ik laat mail altijd doorsturen naar mijn .mac adres, dat is altijd goed gegaan. Het gaat hier om twee mailadressen van wanadoo. ( is online geworden ) Nou gaat één van de twee wel goed, en krijg ik de mail gewoon netjes éénmaal in mijn mailbox van mijn iMac, maar sinds eergisteren ontvang ik de mail van de andere wanadoo account dubbel in mijn mailbox. Ik heb alle instellingen van de wanadoo account precies gelijk staan. Voorheen werkte het wel gewoon zonder problemen, en ik heb niets verandert. Bij de helpdesk vertellen ze dat het aan het mail programma van mac ligt. (ik geloof dat niet) Heeft iemand hetzelfde probleem al eens eerder meegemaakt? Bij voorbaat vriendelijk dank en vriendelijke groet van Fred uit Amersfoort.

  Bijdrager
  palahala

  Niet toevallig ook dat Wanadoo account zélf nog in je Mail ingesteld staan? (Dat zou trouwens wel betekenen dat je Wanadoo mailbox gevuld wordt met berichten die Wanadoo ook al doorstuurt naar je andere adres.)

  Bijdrager
  1984
  ”cfv”

  Bij de helpdesk vertellen ze dat het aan het mail programma van mac ligt. (ik geloof dat niet) Heeft iemand hetzelfde probleem al eens eerder meegemaakt? Bij voorbaat vriendelijk dank en vriendelijke groet van Fred uit Amersfoort.

  De Helpdesk Van Online/Orange/ is echt hopeloos

  http://www4.online.nl/netwerkmeldingen/

  2009-02-10 14:59:05 – Werkzaamheden e-mail
  Momenteel werken wij aan de verbetering van ons e-mail platform. Dit kan incidenteel leiden tot storingen en vertragingen. Indien u problemen heeft met het inloggen op de webmail, dan kunt u het beste inloggen via http://webmail.online.nl/

  Onze excuses voor het ongemak.

  http://online.gebruikers.eu/forum/viewthread.php?thread_id=3129&pid=28278#post_28278
  http://online.gebruikers.eu/forum/viewforum.php?forum_id=51

  Bijdrager
  cfv

  Hallo,
  Nee ik heb niet mijn wanadoo account in mijn mail programma ingesteld. Ik blijf proberen, en heb werkelijk alle instellingen al een keer gecombineerd en uitgeprobeerd. En inderdaad de helpdesk van online/wanadoo/orange is niet de allerbeste. jullie in ieder geval bedankt voor de moeite. Ik ga het morgen maar weer proberen met de helpdesk, al denk ik dat er somber uit ziet. Mocht een van jullie nog een suggestie hebben ontvang ik hem graag. Nogmaals bedankt allemaal. groet van Fred uit Amersfoort.

  Bijdrager
  palahala

  En als je het ene Wanadoo account doorstuurt naar het andere, en die andere niet doorstuurt? Zie je dan twee berichten in de Wanadoo webmail van dat andere account? Dan kunnen ze niet meer zeggen dat het aan je Mac ligt.

  Bijdrager
  cfv

  Als ik dat doe, dan staat er inderdaad maar één mail in de inbox. Zal het dan toch aan mij liggen? Maar nogmaals hij doet het maar op een adres. Die andere doet het wel goed. Nou heb ik hem ook al eerst laten doorsturen naar die andere, en dan pas naar me .mac adres. Maar dan krijg ik hem ook rwee keer. Echt heel raar allemaal. In ieder geval bedankt voor alle moeite. Ik zal er waarschijnlijk mee moeten leren leven. Of die andere mail adressen er uit gooien. Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet Fred uit Amersfoort.

  Bijdrager
  palahala

  Zie ook IMAP mails komen dubbel binnen ?, en volgens mij ligt het daar in ieder geval aan Online.

  Bijdrager
  cfv

  Bedankt Palahala.
  Ik ga er zeker nog even uitgebreid naar kijken. Ook bij mij is het nog steeds niet opgelost. Ligt volgens mij ook aan Online. In ieder geval nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet Fred uit Amersfoort.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.