7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  cbdekleijn

  machinepark beheer

  ik ben op zoek naar een app voor op de ipad of imac waarin je alle machines van een bedrijf in kan zetten met de nodige informatie erbij zoals bijv: onderhoud planning ,welke mankementen het heeft welke locatie deze staat, enz enz ,ben al weken aan het zoeken maar helaas.

  het gaat om oa printers ,aico,s ,sealmachines ,enz enz

  de app mag geld kosten dat is geen probleem

  Bijdrager
  Shmoo

  Dan zal je moeten zoeken naar iets als database software + Mac en iOS apps.

   

   

  Je hebt FileMaker en Microsoft Acces maar daar zou ik ver vandaan blijven. Dat is allemaal zeer beperkt en extreem prijzig. Je kunt beter iets van kleinere makelij kopen, dan krijg je mogelijk 20% minder features maar maar het kost mogelijk ook 80% minder en voldoet prima wanneer maar een of twee personen er mee hoeven te werken.

   

  Bijdrager
  JoopJoopJoop

  @CBdekleijn,

   

  Bij Filemaker zit een scripttaal, met behulp daarvan kan het helemaal maken inclusief je eigen interface zoals je wilt..

  Heb er zelf een complete financiële administratie mee gemaakt, ziet er uit als een “echt” programma met niet teveel en niet te weinig erin.

  Moet je wel zin in hebben om dat te maken natuurlijk, er zijn ook derden partijen die dit voor je kunnen doen.

  Zonder de scripttaal is het ook goed bruikbaar, maar mist dan vrijwel elke vorm van gebruikersvriendelijkheid en/of logica..

  Inactief
  Anoniem

  Ik adviseer ook Filemaker.

  Volledig naar je hand te zetten, voor Mac én iOS beschikbaar (voor iOS moet je Mac app hebben), uitbreidbaar naar Multi-user en eventueel een gehoste server-versie.

  Bijdrager
  Shmoo

  Even terugkomen op het onderwerp en wat ik precies bedoel. Tijdens mijn eerste bijdrage was ik actief op mijn iPad en dan ben je een klein beetje beperkt in dingen snel opzoeken.

   

   

  Deze persoon maakt apps die voor mijn gevoel heel geschikt kunnen zijn voor bepaalde kleinere bedrijven en eenmanszaakjes.

  http://erziman.com/en/homepage

   

  Wat je krijgt is geen hogere wiskunde of duuzend fancy opties, waarschijnlijk kun je het vergelijken met een Excelsheet maar dan mooier en beter weergegeven en uitgewerkt in een app jasje. De apps worden waarschijnlijk gemaakt op basis van bepaalde web frameworks maar goed, dat zijn 9/10 populaire ToDo apps ook en daar heeft ook niemand problemen mee. De kosten zijn extreem laag. De apps zijn allemaal te koop in de Mac App Store, dus voor je gevoel zou je denken dat dit iets veiliger is dan als je iets koopt dat daar buiten te koop is + je kan eenvoudig je geld terugvragen als het toch niet goed bij je past.

   

  Nogmaals dit wint geen prijzen en je hoeft het niemand te laten zien om indruk mee te maken maar het doet waarschijnlijk basis en simpele dingen voor weinig geld voor kleine specifieke ondernemingen. Ik zou er misschien niet mijn boekhouding en jaarstukken in doen (financieel) maar voorraadbeheer, werkbonnen en allemaal dat soort database achtige dingen kan denk ik heel handig zijn. Stel dat de Nano Service Management app zou voldoen aan de eisen die jij zoekt, dan kan iedereen hier toch gewoon lullen wat ze willen met hun 600,- kostende licenties voor weet ik veel wat voor porno software dat nergens op gebaseerd is dan emotionele diarree verkopen.

   

  Inactief
  Anoniem

  Goedkoop = duurkoop

  Ga voor functionele diarree…

  Succes met je keuze.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.