3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Inactief
  Anoniem

  MacBook resetten zonder reservekopie

  Goedenavond,

  Ik heb een behoorlijk groot probleem. Vanavond kreeg ik een melding op mijn MacBook dat ik een virus erop zou hebben. Nu heb ik deze MacBook nog geen 2 maanden en staan er nog niet veel documenten van mij op. Daardoor kreeg ik het (super domme) idee om mijn MacBook naar fabrieksinstellingen te zetten. Op veel forum zag ik dat ik cmd+r moest doen en dan de disk wissen. Zo gebeurd en gedaan maar toen deed die niks meer. Bij opstarten kreeg ik een mapje te zien met een vraagteken. Alles opgezocht heb ik hem opgestart via alt+cmd+r. Nu heb ik der os x base system weer geactiveerd maar kan ik mac os siƫrra niet meer installeren. Wat moet ik doen wie kan mij helpen?

  Bijdrager
  TheBigZ

  Deze al geprobeerd? Staat je Wifi aan?

  https://support.apple.com/nl-nl/HT201314

  Bijdrager
  IGBA
  nadchesta op 11 juli 2017

  Vanavond kreeg ik een melding op mijn MacBook dat ik een virus erop zou hebben. Nu heb ik deze MacBook nog geen 2 maanden en staan er nog niet veel documenten van mij op. Daardoor kreeg ik het (super domme) idee om mijn MacBook naar fabrieksinstellingen te zetten.

  En het allerergste is nog dat die domme actie helemaal niet nodig was. Er bestaan namelijk geen virussen voor de Mac. Wel allerlei andere malware, zoals popups die je willen doen geloven dat er iets aan de hand is…

  Neem wat tijd om je in te lezen:
  https://discussions.apple.com/docs/DOC-8841
  https://support.apple.com/nl-nl/ht204759

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.