5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  LucM

  Macbook Pro Early 2011 start niet meer op

  Ik was zojuist bezig om wat mailtjes te lezen toen mijn muziek wat begon te haperen en het scherm lichtjes begon te knipperen. Voordat ik ├╝berhaupt wat had kunnen checken valt mijn MacBook uit en zie ik nog een aantal rode lijntjes op mijn beeldscherm. Ongeveer 30 seconden later probeert ie zichzelf opnieuw op te starten maar komt niet verder dan dit:

  [URL=http://imgur.com/6Xvk9ob][IMG]http://i.imgur.com/6Xvk9ob.jpg[/IMG][/URL]

  Het betreft een early 2011 15″ model, is dit het befaamde GPU probleem waar ik zo van hoopte geen slachtoffer van te worden? Heb recentelijk ook een grotere ssd ge├»nstalleerd, kan dat ook het probleem zijn?

  Bijdrager
  neelflick

  aan de oplader gehangen?
  zo ja ga ff naar de genius bar deze kunnen er naar kijken en gratis de oplossing zeggen (of als de oplossing reparatie is natuurlijk niet)
  ik hoop dat je hier iets mee kunt

  Inactief
  Anoniem

  Probeer eerst een SMC reset… als dat niet werkt wordt het een gratis reparatie.

  Bijdrager
  Stalen Worm

  ik heb deze week soortgelijks meegemaakt, bij mij was het een falende HDD, SSD erin gestoken en probleem opgelost (en gelijk weer een pijlsnelle macbook, dag en nacht verschil met die SSD erin

  Bijdrager
  LucM

  Het was toch het GPU probleem, weggebracht en gratis gerepareerd met een nieuw Logic board. Nu hopen dat ie het voorlopig even volhoudt..

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.