14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Q:

  Bijdrager
  Rw1

  Macbook pro 2011 waar repareren?

  Ik heb een MBP uit 2011 met de bekende videokaart problemen. Nu is het reparatieprogramma hiervoor beƫindigd. Ik heb gekeken bij MacRepair, waar de reparatie 361 euro kost. Kent iemand nog meer bedrijven die dit doen? Ik heb geen idee wat de prijzen bij Apple zijn, maar die zullen ongetwijfeld hoger zijn.


  Bijdrager
  bitsflew

  CARD Services in Zwolle


  Bijdrager
  Rw1

  Wat zijn de prijzen bij CARD Services?


  Bijdrager
  Hyrax

  Is het een Early of Late 2011? Want in het eerste geval weet ik niet zeker of CARD je zal helpen, gezien het model vintage is .


  Bijdrager
  Rw1

  Het is een 17 inch late 2011


  Bijdrager
  Hyrax

  Als je die nog wil repareren bij een geautoriseerd servicepunt (of Apple zelf), dan moet je snel zijn. 30 juni is jouw Mac vintage.


  Bijdrager
  jv65

  Microfix schijnt erg goed en betrouwbaar te zijn.

  https://www.microfix.nl/microfix-repareert-uw-defecte-macbook


  Bijdrager
  LighScan

  Mijn advies zou eerder zijn om de laptop te laten voor wat het is. Ik besef heel goed dat het geld niet op iedereen hun rug groeit en dat de fabricage-fout eigenlijk ronduit schandalig was/is (werd ook veel te laat erkend door Apple).
  Waarom dan mijn advies? Met een herstelling (nieuw moederbord) ben je nog steeds niet volledig zeker dat het probleem later niet terugkeert. Mijn MacBook Pro 2011 (de 15″) werd drie keer hersteld(!) onder deze speciale garantie. Dat doet mij erg sterk vermoeden dat Apple er ‘simpelweg’ een nieuw moederbord instak, maar dat de productieproblemen nog steeds aanwezig zijn op die moederborden! Na de laatste herstelling werkt de MBP 2011 tot op heden nog steeds, maar moesten de problemen alsnog terugkeren dan is er geen haar op mijn hoofd die erover denkt dit te herstellen tegen betaling.


  Bijdrager
  Jeddes

  Ik weet wel dat Macrepair zich specialiseert in logic board repairs. Je krijgt er ook garantie op, dus als het mis gaat kan je het daarna gratis laten maken…..heb goede ervaringen met hun, maar snap als het een te groot risico/bedrag is. Je kan het ook zelf doen, of een kennis die handig is. Zie hier hoe makkelijk/vervelend het is;! Je kan denk ik wel voor 100 euro ofzo een ander logic board vinden op marktplaats ed…..dat is de goedkoopste optie….


  Bijdrager
  Rw1

  Als ik zelf een nieuw moederbord zou plaatsen, dan kan op dat moederbord het probleem ook plaatsvinden. Ik denk dat een reparatie het wel waard is, omdat ik deze MacBook heb gekregen (Ik verbaas mij er nog steeds over). Toen ik hem kreeg werkte hij perfect voor een paar maanden.


  Bijdrager
  Jeddes

  Dan is het wellicht de moeite waard idd. Het is een well known model issue bij de MacBook, het logic board probleem….succes lig.


  Bijdrager
  Moriarty

  http://www.com-europe.nl voert deze reparatie ook uit, geen idee wat het moet kosten maar ze geven 1 jaar garantie op hun repairs.


  Bijdrager
  Rw1

  Als mijn mac vintage is, blijft mac repair hem dan repareren? Ik moet namelijk nog even sparen.


  Bijdrager
  Jeddes

  Vast wel, je moet ze even bellen.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.