9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  Afplaktape

  MacBook pro 15” mid 2014 waterschade

  Gisteren soep gelekt in mijn tas waardoor mijn MacBook het niet meer goed doet. Ik heb hen 24 uur laten drogen en ben er nu achter dat: Scherm is niet meer verlicht en knippert, opladen is niet meer mogelijk, thunderbolt display wordt niet meer herkent, luidsprekers werken niet (audio settings is headphone put only).

  Is mijn moederbord kapot of hoeft dit niet perse het geval te zijn? Wat kost het vervangen hiervan? Boven de 500 euro ben ik bang dat ik gewoon een nieuwe moet gaan kopen. Ik hoop dat iemand iets weet dat me kan helpen. Heel erg bedankt alvast

  Bijdrager
  Shmoo

  SoupBook Pro.

   

  Ga er maar van uit dat je beter een nieuwe kunt kopen.

  Bijdrager
  Frank

  Helaas vorige week ook bij mijn dochter gebeurd, direct weggebracht naar specialist..

  Jammer genoeg moederbord naar de elektronische hemel, toetsenbord en SSD stuk. Indicatie van reparatie kosten rond de 1000 euro. Dus nu op zoek naar nieuwe.

  Bijdrager
  EagerB0bNerd

  Drogen alleen heeft niet heel veel zin ben ik bang, soep bevat een hoop ingredienten die schadelijk zijn voor je computer.

  Weet niet of ie nog te redden is, collega heeft haar MBP, die door Apple afgeschreven was vanwege waterschade, succesvol laten repareren bij Elmer Repairs: Elmer repairs .

  Geloof dat hij hem ultrasoon gereinigd had, daarna deed hij het weer. Moeite waard om te proberen.

  Bijdrager
  hendrik ijzerbroot

  Het is helaas mosterd na de (soep) maaltijd, maar de volgende keer zou ik er een hoes omheen doen.

  Bijdrager
  Jeddes

  Je kunt een vochtschadebehandeling laten doen, als je geluk hebt lost dat de meeste problemen op. Wat iid niet helpt is de machine aan zetten. Daardoor kan er kortsluiting ontstaan. Ik zou het iid proberen, des te langer je wacht ontstaat er corrosie en dan is het weer lastiger te verhelpen……

  Bijdrager
  EagerB0bNerd

  Denk ook dat zo snel mogelijk laten reinigen je enige optie is. Als het niet lukt kost het je de schoonmaakkosten, maar dat is te overzien.

  Bijdrager
  Waterschade repair

  Hallo,

  heel vaak wordt er gezegd dat iets niet meer is te repareren, omdat mensen vooral ‘al het werk’ niet willen doen en ook wel ’n beetje omdat Apple graag wil dat je een nieuwe Macbook koopt. Ik wil er met alle liefde naar kijken en kijken wat er nog te redden valt. Ik ben net begonnen, zelfstandig, maar werk bij een bedrijf met veel ervaring. Ik heb al zo’n 15 laptops die ‘niet meer gerepareerd konden worden’, weer helemaal werkend gekregen. Mocht je interesse hebben, laat het dan even weten.

  Groeten

  Bijdrager
  Waterschade repair

  Hallo afplaktape,

  heb je daar misschien interesse in? Ik ben daar maandag weer aan het werk. Als je al een nieuwe laptop hebt of een nieuwe laptop wilt, kan ik ‘m eventueel ook overnemen, maar de keuze is aan jou.

   

  Groeten,

  Diede

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.