4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:

  Bijdrager
  RalphR

  Macbook Pro 13 inch mid 2010 SSD


  Bijdrager
  iep

  Ze passen beiden. De Samsung heeft overigens de beste reputatie wat snelheid en betrouwbaarheid betreft.


  Bijdrager
  BoniMacX

  ik dacht de de crucial M500 hoger scoorde wat betreft betrouwbaarheid.
  Maar goed, maakt allemaal niet veel uit want in de praktijk toch niets merkbaar van voor de doorsnee gebruiker, noch snelheid, noch betrouwbaarheid.
  http://be.hardware.info/reviews/5121/ssd-showdown-36-256gb-en-512gb-ssds-review?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=hardwareinfo

  quote van pag. 15 in de review:
  “De totaalscore wordt bepaald door het meetkundig gemiddelde van de verschillende onderdelen te nemen. Opnieuw worden de traces ‘real time’ afgespeeld, dus inclusief idle tijd. Dat maakt dat net als bij PCMark7 de scores van ssd erg dicht bij elkaar liggen. Dat komt dan ook overeen met de praktijk: bij normale consumententoepassingen is het vrijwel onmogelijk om moderne ssd’s van elkaar te onderscheiden.”


  Bijdrager
  iep

  Je leest over een belangrijk woordje heen: en. Het gaat om de combinatie van betrouwbaarheid EN snelheid. Daarnaast heeft Crucial veel meer problemen gekend met haar firmware dan Samsung maar dat hebben ze altijd weer netjes opgelost (Crucial spul moet je om deze reden dan ook niet meteen bij release kopen). Het zijn beide sterke merken.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.