8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  yoerio

  Mac app store gedownloade dingen kopen

  ik heb ooit op appletips gelezen hoe je apps die je op je mac had geïnstalleerd in de mac app store toch nog kon kopen met een bepaalde toets. helaas ben ik die vergeten weten jullie die toevallig nog?

  Bijdrager
  Dustin24

  Je kunt toch gewoon bij ‘Purchased’ kijken…?

  Bijdrager
  yoerio

  ik bedoel dat als je op een koop pagina bent en je hebt het programma bv bij de maker zelf gedownload dan staat er geïnstalleerd wat moet je doen als je hem dan toch daar wil kopen

  Bijdrager
  Hansi2124

  Je hebt het toch al gekocht?

  Bijdrager
  AppleStef

  Heb je wat zitten rommelen met het MASreceipt?

  Bijdrager
  yoerio

  nee, dat heb ik niet. mn vriend had een oude versie van Xcode op zijn macbook pro staan en ik de nieuwere uit de App store. omdat de verbinding daar erg traag was heb ik hem op mn usb gezet en gekopieerd naar zijn Mac. ik heb dit ge├»nstalleerd ik had 4.1.0 en de nieuwste was 4.1.1 maar was een delta update dus zo ge├»nstalleerd nu ging ik naar de updates maar het bleek dat ik alleen met mijn acc het kon updaten omdat hijzelf het niet had gekocht op zijn account maar nu als je naar de download pagina gaat staat er “ge├»nstalleerd”

  Bijdrager
  Chester16

  Daarvoor gebruik je de option-toets. Deze moet je indrukken voordat je de App Store opent en ingedrukt houden en vervolgens naar de juiste pagina te gaan om de App opnieuw te downloaden.

  (http://www.appletips.nl/os-x-lion-downloaden-via-de-golden-master/)

  Bijdrager
  yoerio

  bedankt voor je reactie

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.