4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Bol46

  Logo app Google niet zichtbaar op Iphone 4

  Hallo,
  Enige tijd geleden liep mijn google app op mijn iphone vast. Ik heb deze toen handmatig verwijderd en wilde m vervolgens opnieuw downloaden via Appstore. Daar kon ik m niet meer downloaden alsof ik deze dus al op mijn telefoon had staan…. Gezocht naar Google op mijn telefoon maar helaas… Alleen app Google maps, maar die is wel zichtbaar.
  Als ik via instellingen – algemeen – gebruik – toon alle apps op mijn iphone kijk dan zie ik Google wel vermeld staan!!! Als ik m daar zelfs ook nog handmatig verwijder dan ik m vervolgens nog steeds niet opnieuw via app store downloaden.

  Als laatste redmiddel heb ik mijn iphone helemaal teruggezet naar fabrieksinstellingen, reservekopie teruggezet maar helaas…. geen google app op mijn telefoon, ook nog steeds niet in app store te downloaden….
  Via ITunes zie ik ook de Google app, heb deze ook via ITunes verwijderd, weer toegevoegd en …. ja hoor er verschijnt een logo van Google (soort klokje) totdat het logo helemaal compleet is en dan….. weg!!!!

  Ik snap er helemaal niets meer van. Enige oplossing is volgens mij helemaal terug naar fabrieksinstellingen en alles handmatig weer toevoegen (de apps)? Misschien weet iemand wat er aan de hand is en wat ik er aan kan doen!

  App is nl bijna onmisbaar en telkens via safari iets opzoeken is onhandig
  Groetjes

  Bijdrager
  mollie319

  Ik heb je verhaal nu 2 keer doorgelezen, maar om nou te zeggen dat het duidelijk is wat je beschrijft……

  Heb je het nou over Google Authenticator?
  Dat is zo’n beetje de enige App die een logo heeft wat op een klokje lijkt!
  https://www.google.nl/mobile/ios/

  Wellicht is je IOS versie te ‘oud’ voor de Google App die je wilt installeren?

  Bijdrager
  Gertjee

  Bijdrager
  Gertjee
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.