7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  Gastonw

  Lightbox 2 werkt niet

  Hallo allemaal,

  Ik heb iemand geholpen een portfolio website te maken, alleen nu is er een probleem; om haar werk te ‘vergroten’ gebruik ik lightbox. Offline, bij het maken, werkte dat perfect, alleen nu opeens niet meer, nu het op internet staat, want het opent dan in een nieuwe pagina.

  Hierop staat het:
  http://s56.webhostingserver.nl/~deb22430/waanzinnigecreaties.html

  Weten jullie de oplossing?

  Alvast bedankt!

  Geblokkeerd
  Breuf

  Weet je zeker dat je alles (ook de scripts of plug ins of wat er ook wordt gebruikt) hebt geupload / geinstalleerd?

  Bijdrager
  Gastonw

  Ja, heb het nadat ie het niet deed nog een keer geupload, maar hij werkt nog steeds niet. Ik heb gewoon precies de stappen gevolgd die op de site van lightbox staan…

  Inactief
  Anoniem

  Zijn alle benodigde javascript bestanden ook mee geupload? En is de directory voorzien van de goede rechten, zie hier namelijk in mijn Safari Activity window status ‘forbidden’ voor je .js files…

  Bijdrager
  Gastonw

  Alles is geupload. Ik had ook even in het activiteitenwindow gekeken, en dus heb ik daarna alle JS scripten op 777 gezet, maar werkte nog niet. Toen heb ik de hele map lightbox (Met alles er in, dus ook CSS, afbeeldingen) met ingesloten onderdelen naar 755 gezet, en eindelijk werkt ie! Bedankt :D!

  Inactief
  Anoniem

  Goed om te horen dat het nu werkt.
  Nog een tip, als je wilt dat men niet naar je scripts directory kan browsen, verdiep je dan eens in het gebruik van .htaccess bestanden, mits je hostingprovider dat ondersteunt uiteraard.

  Bijdrager
  Liezel.

  hai,

  Ik zit met het zelfde probeem.Er staat ook verboden bij mijn bestandjes. Hoe verander je die bevoegdheden met cyberduck?

  groetjes,
  Liezel

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.