3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  iTunes.Apple

  Liedjes kan niet meer op iPhone gezet worden

  Hoi, Ik heb de laatste tijd last van iTunes want als ik een nieuwe nummer heb gekocht in iTunes kan ik hem niet meer naar op me iPhone zetten hoe kan ik contact maken met me iPhone en iTunes samen?

  2. ik had dus vandag een nieuw nummer gekocht toen ik hem met me iPhone wilde syngroniseren lukte dat al niet maar toen verdween en ook albumillustratie’s van sommige liedjes op me iPhone hoe kan ik dat weer terug krijgen ik heb al wel via geavvanceerd boven in iTunes en dan album illustratie ophalen gedaan dat deed die ook alle illustietie waren er weer maar die willen gewoon niet meer op me iPhone komen

  3. ik heb hier een plaatje staan moet je mar even kijken maar als je daar kijk kun je zien dat ik via de linker kant van iTunes me iPhone aangesloten heb op iTunes maar bij de ”vinkjes” van de nummers die op grijs staan en ik dus niet kan doen.
  http://tinypic.com/view.php?pic=w2it8i&s=6
  Help please:(

  Bijdrager
  iTunes.Apple

  Hier heb je btw nog een ander plaatje misschien kun je het hier beter zien dat is de info van het nummers en dan zie je onder het plaatje van britney spears dat ik niet meer kan toevoegen of verwijderen

  http://i50.tinypic.com/j10l5i.jpg

  Bijdrager
  Drixels

  aah ik zie dat je op een pc werkt , hier heb ik niet zo veel ervaring mee maar heb je al eens geprobeerd je iphone te herstellen en dan alles terug toe te voegen ?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.