3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  mikelinden

  KPN of Vodafone

  Half oktober loopt mijn vodafone super sim abbo af (het zogenaamde iphone abbo van vodafone). 200 belminuten en internet voor 13,50 p.m.

  Aangezien vodafone afgelopen week heeft aangekondigd dat per half september een datalimiet komt wil ik nu (ipv van dat ik dat begin oktober had gedaan) mijn abbo gaan verlengen omdat ik dan onder de oude voorwaarden blijf (geen datalimiet van 250 mb).

  Mijn vraag is nu eigenlijk, moet ik wel bij vodafone blijven of naar kpn/hi?
  Een hi abbo met extra snel internet is bijna net zo duur als mijn vodafone abbo maar hoe zit het met de internet snelheden. Ze zeggen dat vodafone tot 3,6 mb/s gaat en hi tot 1,2 mb/s? Wat is een slimme keus.
  Het is niet zo dat ik weg wil bij vodafone want de huidige voorwaarden bevallen mij prima, ook over het bereik het ik niks te klagen.
  Ik wil alleen wel zeker zijn dat dit een goede keus is voor de komende 2 jaar.

  Ik hoor graag jullie mening!

  Bijdrager
  Stro

  Ik heb recentelijk voor Vodafone gekozen via de volgende aanbieding:

  https://directsales.vodafone.nl/tvgids/orderform/594

  Ik heb het idee dat een hoop mensen juist vanwege de aanstaande datalimiet bij Vodafone overstappen naar andere providers, het netwerk zal derhalve juist stabieler blijven.

  Bijdrager
  P3t3r

  Beste Mike,

  Wij hebben tientallen KPN UMTS abonnement lopen en zijn er zeer tevreden over. KPN heeft gewoon het betere netwerk. Een ander groot voordeel waarom wij voor KPN kiezen is dat ze een vast IP nummer afgeven en deze vrijschakelen in de firewall, hetgeen betekend dat onze HD camera’s http://hdtv.webcam.nl/website/page3/HD_webcam_buiten.html kunnen bekijken en configureren op afstand, dat kan bijvoorbeeld niet bij Vodafone, die biedt alleen eenrichtingsverkeer.
  We kiezen voor http://www.kpn.com/zakelijk/zakelijk-internet/dongel-bestellen.htm voor onze http://hdtv.webcam.nl/website/page6/page8/WiFi_UMTS_buiten.html apparatuur naast onze iPhone’s waarmee we ook live camerabeelden bekijken of zelfs de http://hdtv.webcam.nl/website/page4/HD_PTZ_WebCam.html kunnen besturen! Zie http://www.ruwebit.net/article/423

  Succes.
  P3t3r.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.