5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  iberno

  KPN Extra harde schijf online

  Iemand ervaring met Extra harde schijf van KPN onder Lion? Welke oplossing (software) gebruiken jullie en hoe ziet dat eruit?

  Ik wil het liefst een soort lokale kopie van mijn online harde schijf bij KPN op mijn bureaublad, die synct zodra ik in die kopie een bestand wijzig. Dat werkt nu erg prettig met iDisk maar aangezien die ermee kappen (of je moet grof bij betalen om meerdere gb’s te hebben) ben ik overgestapt op 100 GB bij KPN voor paar euro per maand…. maar een goede oplossing heb ik nog niet gevonden om het werkbaar te krijgen zonder dat je steeds handmatig moet gaan kopiëren…. (slepen)

  Bijdrager
  Harley

  Daar zijn toch veel betere en handigere oplossingen voor, oa dropbox

  Bijdrager
  iLarsNL

  100gb kost 19,99 dollar bij dropbox, dus dat is waarschijnlijk iets duurder dan bij KPN, maar ik heb bij dropbox alleen maar goede ervaringen, en volgens mij werkt dat ook veel beter.

  En als je dan voor dropbox kiest, doe het dan via deze link: http://db.tt/J61qT58 , dan krijg je sowieso extra geheugen gratis:)

  Bijdrager
  iberno

  thanks voor de reacties maar ik ben al lid… hoop op een reactie van iemand die een KPN setup werkend heeft draaien onder Lion en zo ja, met welke software…

  Geblokkeerd
  HereIsTom

  Er zijn wel betere en goedkopere oplossingen i.p.v. die dure KPN!
  Al vanaf €3,85 voor 100GB; http://www.idrive.com/

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.