1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Q:

    Bijdrager
    OMT-fan

    Keynote afspelen

    Ik heb wel een erg vreemd probleem met Keynote.

    Ik heb een presentatie van 20 dia’s (260Mb) aangemaakt.

    Op de iMac speelt dat perfect af.

    Ik exporteer de presentatie via iTunes naar de iPad PRO en als ik die afspeel lijkt het goed te gaan, tot aan de 3e slide.  Die geeft alleen de achtergrond weer, niet de geplaatste foto. Op de 4e slide is de geplaatse foto die daar staat erg wazig. Vanaf de 5e slide is alles weer perfect. Nu heb ik de 3e en 4e slide al eens verwijderd en ook de foto’s opnieuw geplaatst e.d. Zelfs de betreffende slides opnieuw aangemaakt met andere foto’s geeft geen resultaat. Op de iMac gaat alles weer perfect en op de iPad weer het probleem met de 3e en 4e slide.

    Kan het iets in de conversie van de iMac naar de iPad zijn? Dat gaat “volgens het boekje” naar mijn idee, maar ja…. een andere presentatie werkt wel vlekkeloos via die import.

    Het moet wel in de foto’s zitten, als ik beide slides verwijder werkt de presentatie wel goed. Ik heb de 2 foto’s geconverteerd naar JPEG maar dat levert op de iPad geen verbetering. Het blijft een probleem, op de iMac en MacBook gaat het wel goed.

    Iemand nog een idee?

     

     

     

    • Dit onderwerp is gewijzigd 5 maanden, 2 weken geleden door  OMT-fan.
    • Dit onderwerp is gewijzigd 5 maanden, 2 weken geleden door  OMT-fan.
    • Dit onderwerp is gewijzigd 5 maanden, 1 week geleden door  OMT-fan.
    • Dit onderwerp is gewijzigd 5 maanden, 1 week geleden door  OMT-fan.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.