9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  jurian

  kan de server niet vinden

  Ik ben een beetje aan het experimenteren met Joomla!, maar nu kan ik sinds gisteren mijn voorbeeld pagina niet meer bekijken, ik kan zelfs niet bij http://www.sohosted.com komen. De pagina’s worden niet meer geopend.

  Wat kan hier de oorzaak van zijn? Ik heb de cache bestanden al verwijderd en opnieuw geprobeerd, het is niet alleen met Safari, maar hetzelfde probleem heb ik ook met Firefox.

  BVD

  Bijdrager
  1984

  Misschien je cookies eens verwijderen :| Hier opent de vermeldde url normaal

  Bijdrager
  jurian

  Ja dat klopt, op het werk met IE werkt het ook goed het ligt echt aan mijn Macbook, maar weet dus niet wat de oorzaak is.

  Bijdrager
  1984

  Als het aan jouw Macbook ligt dan opent er geen enkele site (en zover ik begrijp is dat niet het geval) Hier opent de site gewoon op een Mac met Safari en firefox

  Bijdrager
  jurian

  nee als ik bijvoorbeeld http://www.horstmania.nl , welke daar wordt gehost wil openen dan lukt dit ook niet. Firewall of iets dergelijks misschien? Zo ineens lukt het niet meer, zaterdag geen enkel probleem en zondag niks meer.

  Ook met Transmit kan ik geen verbinding maken met de server. Hmm poorten die dicht staan? of praat ik nu onzin? Ik weet het namelijk echt niet.

  Misschien iemand een pagina die daar wordt ook wordt gehost? Zodat ik kan testen

  Bijdrager
  Koning Frank
  ”jurian”

  Misschien iemand een pagina die daar wordt ook wordt gehosed? Zodat ik kan testen

  Mijn website flo-net.org wordt ook gehost bij sohosted

  Bijdrager
  jurian

  thx, kan ik wel opkomen.

  Heeft het wat te maken met Joomla! misschien?

  Bijdrager
  jurian

  Inmiddels ben ik er op het werk ook weer achter gaan zitten en op deze computer met IE geen enkel probleem en kan ik gewoon met joomla! werken. Wat zou het kunnen zijn, er zijn ook andere Joomla! pagina’s waar ik wel gewoon aan kan werken. Wie helpt mij, want ik wil erop mijn eigen computer mee kunnen werk. Kan ik geblokkeerd zijn ofzoiets? Firewall?

  Bijdrager
  jurian

  hmmm router nog maar een keer aan en uit gezet en vervolgens geen problemen meer. Het probleem is opgelost, maar de oorzaak blijft mij onbekend.

  bedankt voor de reacties

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.