2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  Cervantes

  Jongeman doodgestoken voor MP3-Speler (IPOD)

  Hi;

  2Dagen geleden is hier in Belgiƫ een jongeman van 17jaar neergestokene door 2 Noord-Afrikaanse jongeren, voor een MP3-speler. Later bleek het om een iPod te gaan.

  Een tiener die woensdag in de hal van het centraal station van Brussel werd overvallen, overleed woensdagavond in het Brusselse Sint-Pieter ziekenhuis. Het slachtoffer was 16 of 17 jaar oud. Hij zat samen met een vriend op een muurtje te wachten op een vriendin die rond 16.30 uur met de trein zou aankomen. Op dat moment was het heel druk in het station. Twee andere jongeren spraken hen aan. Aanvankelijk vroegen ze inlichtingen maar vervolgens doken ze naar de mp3-speler waarnaar de jongeman zat te luisteren.

  Beide vrienden probeerden de overvallers zonder geweld af te slaan. Een van de overvallers haalde daarop snel een mes boven waarmee hij de eigenaar van de mp3-speler in de hartstreek raakte. Het jonge slachtoffer werd snel naar het Sint-Pieter ziekenhuis overgebracht. Daar werd hij omstreeks 21 uur dood verklaard. Het parket kwam ter plaatse. De zaak werd aan onderzoeksrechter Jaspis toevertrouwd.

  * BRON http://www.hln.be/hlns/cache/det/art_193950.html?wt.bron=homeArt1

  Bijdrager
  MacBeer

  Dit bericht is in dit draadje al gepost. We gaan daar verder.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.