5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
  • Q:
    Bijdrager
    jmvanzuilen

    IWeb blog overzicht

    Hallo,
    Ik heb een site gemaakt met IWeb (eerste keer). Nu wil ik de site lokaal publiceren om te zien of het allemaal goed is. Nu zie ik alle zaken die via IWeb ingebouwd zijn (menu, blogoverzicht, etc.) helemaal niet meer. Alleen de HTML codes die ik zelf heb gemaakt zijn zichtbaar.
    Wat doe ik fout?

    Alvast dank
    Joost

    Bijdrager
    KarelWillem

    Wat je fout doet is een beetje lastig te zeggen vanaf deze kant van de Internet-kabel.

    Van de drie items die je krijgt na het publiceren, dubbelklik je op index.html.
    Dan opent je site volledig in de browser.

    Dan zul je toch echt alles moeten zien zoals het ook op Internet verschijnt na uploaden.

    Bijdrager
    jmvanzuilen

    Ja en dat gebeurt dus niet. Ik snap inderdaad dat het lastig is omdat ik hem eerst lokaal heb getest.

    Ik zie dus dingen niet die ik in Iweb wel zie… Het totale blogoverzicht wordt niet geplaatst. Alleen handmatig geplaatste afbeeldingen en tekstvensters.

    Bijdrager
    KarelWillem

    Tsja, geen idee dus.

    Met ruwweg 25 iWeb-sites online herken ik je probleem niet.

    Bijdrager
    Wyodor

    @jmvanzuilen

    Websites zijn gemaakt om te bekijken via een webserver, niet vanaf je buroblad.

    Het kan, maar verwacht niet het meest optimale resultaat.

    Je probleem zou kunnen zijn dat je e.e.a met de Chrome browser bekijkt.

    Niet doen.

    Gebruik Safari of zet alles alsnog op een server.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.