4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  iTunes.Apple

  iTunes Store

  Ik maak zelf gebruik van iTunes maar wat me opvalt is dat als je in de Amerikaanse iTunes Store kijkt gelijk op de releasedag van nieuwe liedje ze in iTunes us staan en in de Nederlandse iTunes moeten misschien wel eens dagen wachten op de nieuwste liedjes of ze komen zelf helemaal niet in iTunes. Weet iemand waarom dat is?

  Bijdrager
  Wiki Post

  Bijdrager
  stavos

  Omdat de nummers nog op het vliegtuig moeten stappen naar Europa…

  Maar serieus: de content van beide winkels verschilt nou eenmaal. Sommige nummers die in de NL store staan, zie je weer niet in de US store. Nick en Simon bijvoorbeeld…
  En door het verschil tussen beide winkels, verschilt de releasedatum ook. Een simpele reden zou bijvoorbeeld al het tijdsverschil kunnen zijn.. :sarcastic: :crazy:

  Bijdrager
  vinylmasterz

  Ligt niet echt aan het tijdsverschil.
  Maar nieuwe releases van bijvoorbeeld Amerikaanse artiesten komen in Amerika eerder uit. Zo is het ook met films. Sommige films die hier nog de Nederlandse bioscopen moeten bereiken zijn bijvoorbeeld in Amerika, Engeland, Frankrijk, Rusland enzevoorts al verkrijgbaar op dvd/bd.

  In Nederland lopen we helaas iets achter.

  En ja dat klopt. Niet alles wat wordt geproduceerd hoeft te staan in de Nederlandse itunes store. Als er geen markt voor is, dan komt t niet.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.