5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Polonium-210

  iTunes library beschadigd

  Wil ik daarnet iTunes opstarten, zegt ie doodleuk dat de iTunes library beschadigd is. voor het weekend was alles picobello in orde, vanochtend de hele library met duizenden cd’s en dvd’s ‘dameged’. Ik zie wel dat er in de tussentijd een automatische update van iTunes heeft plaatsgevonden en ik heb de nieuwe update van El Capitan ook nog niet uitgevoerd, dus ik hoop dat dat e.a. verhelpt. Maar het is wel enorm schrikken allemaal 😱 Ik heb er jaren werk aan gehad om alles netjes geordend te krijgen!!
  Anders Time Machine nog proberen!

  Bijdrager
  Brombeer

  Ik heb afgeleerd om dingen die lekker lopen up te daten. En ook zonder dat heeft iTunes hier zijn eigen bieb herhaaldelijk gesloopt.
  Het heeft me er wel toe gebracht eens de bezem door die gigantische bieb heen te halen (ik had iets van drie maanden non-stop muziek zonder in herhaling te vallen).
  Als een (Time-machine) backup terugzetten niet wil, is een nieuwe bieb maken het enige dat er nog op zit. Ja, dat kost tijd.

  Bijdrager
  Polonium-210

  Gelukkig heeft een backup-bieb van een paar dagen terug vanuit time machine me uit de brand geholpen. Soms vervloek je apple, maar tegelijk prijs je ze ook weer 😄

  Bijdrager
  flierefluiter

  Waarom kies jij voor de avatar naam polonium-210?8-O

  Bijdrager
  IGBA

  Check voor de zekerheid ook de harde schijf van je Mac nog eens goed.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.