17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)
 • Q:

  Bijdrager
  anoniem

  Itunes herkent Ipod niet

  Hallo ik heb een probleem,

  Ik heb een PC met windows XP. Sinds een maand ben ik de trotse eigenaar van een Ipod foto 20gb. Nu is het prbleem, dat Itunes mijn ipod niet meet ziet. Dit ging in het verleden wel goed. Mijn computer herkent hem wel als losse hardeschijf en er kan ook nog muziek op worden gezet(geprobeerd). Op het schermpje van mijn ipod knippert de hele tijd koppel niet los…
  Ik heb itunes al opnieuw geinstaleerd (niuwste versie) en mijn ipod is gereset.

  Wie kan mij helpen om weer mijn eigen mooie muziek op mijn eigen Ipod te luisterer.


  Bijdrager
  Moode
  ”Peter

  mijn ipod is gereset.

  Op welke manier heb je die reset gedaan? Heb je menu en play lang ingedrukt of helemaal opnieuw de firmware installeren? Als je dit laatste niet hebt gedaan, dan zou ik dat eens proberen.

  Het is me trouwens niet helemaal duidelijk wat er mis gaat. Krijg je een foutmelding? Lijkt het goed te gaan maar blijkt je iPod dan toch leeg?

  Als nieuwe firmware niet helpt, kun je met meer info misschien nog geholpen worden.

  Succes ermee!


  Bijdrager
  jantje12

  Ik wil hier geen extra topic openen eigenlijk dus zal ik het maar doen hé.. zelfde onderwerp dus..
  Mijn probleem is ongeveer hetzelfde..
  Ik heb windows XP
  Ik heb een nieuwe ipod 5G sinds gisterenavond… vandaag steek ik hem in… heel fier en blij… installeer itunes en updater en herstart de pc…. ik steek de ipod in… de pc herkent de ipod direct maar meld r wel ook bij dat alles sneller zou gaan als ik een usb 2.0 zou hebben (ik heb 1.10 ) maar dat zou normaal geen probleem geven.. HET PROBLEEM IS DUS
  I tunes herkent mijn ipod niet…. :x Updater herkent het ook niet… die zegt gewoon van .. please plug in ipod… en op mijn venster van mijn ipod komt r ook constant “Do Not Disconnect

  KAN ER MIJ IEMAND HELPEN AUB…. ECHT… ik heb echt hulp nodig.. dit is mijn eerst ipod en hoop echt dat ik geen miskoop heb gedaan


  Bijdrager
  anoniem

  Ik heb met de ipod zelf alles gewist. Ik weet niet meer uit mijn hoofd hoe, maar via een otpie in de ipod zelf (gereset). Het probleem is dus dat Itunes mijn ipod niet herkent. de computer herkent hem wel, maar alleen als harde schijf. Bij mij deed hij het in het begin ook helmaal prima. Wat kan ik nog meer vertellen? uhm.. ja hij geeft telkens aan koppel niet los (de ipod) de link tussen de ipod en itunes is dus weg.


  Bijdrager
  anoniem

  en dat over de firmware, hoe zou ik dat moeten aanpakken dan. ik ben geen kei met computers.
  greetz Peter


  Bijdrager
  Cars

  Met de iPod Updater op te starten (Alle Programma’s etc) kun je kiezen uit “Bijwerken” en “Herstellen”

  Bijwerken heeft geen nut want er is nog geen nieuwere versie, dus moet je de software herstellen. Hierbij wordt je hele iPod gewist (mzuiek, video’s etc. alles!)


  Bijdrager
  anoniem

  Ik heb gedaan wat je zei, maar ook dan ziet hij mijn ipod niet. Ik kan beide opties niet aanklikken. Ik ga het maar eens via firewire proberen vanmiddag, want usbpoort doet het niet. (althans niet bij itunes)

  Nog suggesties????????:cry: :cry: :cry: :cry:


  Bijdrager
  Cars

  Je kan je iPod altijd even testen op een andere PC of Mac. Dan weet je sowieso dat het niet aan je iPod ligt. Ik denk dat Windows aan het flikflooien is. Zelf ook een keer gehad dat íe hem zag als harde schijf, maar hij bleef het toen doen. Probeer die installatie van Windows zelf ongedaan te maken. (Deze Computer, Hardware, Apparaatbeheer) Pas op, je kan ook “goede” dingen verwijderen!


  Bijdrager
  zjoepske

  hoi

  mijn ipod gaat niet meer aan maar mijn laat nog wel zien dat er iets in zit
  ongeveer 3 seconde lang
  mijn itunes herkent hem ook niet meer
  wat moet ik doen


  Bijdrager
  linseey.

  haaj,

  ik deed mijn ipod in die computer
  en toen startte ik itunes en nu
  krijg ik mijn ipod niet meer
  te zien| (bij apparaten )
  dus kan ik ook geen liedjes
  erop zetten ik word er echt
  gek van kan iemand me helpen?:(

  groetjes!


  Bijdrager
  Usain

  Hee ik wou net even mijn itunes een update geven naar beta2 en dat duurde zo lang toen heb ik het installatie programma geforceerd gestopt.
  En nu ziet itunes mijn ipod niet meer voor de rest doet alles het gwn.


  Bijdrager
  Waffle

  Dat krijg je van beta’s. Gewoon de normale versie van iTunes downloaden en installeren. Je mist gewoon een FrameWork. En laat dat een les zijn met dat ‘leuk even een beta installeren’.


  Bijdrager
  Usain

  Ah inmiddels opgelost.
  1herstarten
  2orginele itunes van apple installeren
  3beta installeren
  4geniet van mac os x 10.6.6 itunes 10.1.X Ios 4.2.1


  Bijdrager
  Waffle

  Draai je nu al 10J531?


  Bijdrager
  Schox

  Hoi! Ik heb een mogelijke oplosing:
  Druk de middelste knop en de menu knop van je ipod tegelijkertijd voor ongevier 4 seconden (tot dat de scherm zwart wordt).
  Steek hem in de computer. iTunes moet hem nu wél herkennen.


  Bijdrager
  Tubantix

  Dag allemaal,

  Een dikke drie jaar heeft m’n iPod Classic 80gb goed gewerkt. Geen klachten. Maar deze week sloot ik ‘m aan op m’n Windows 7 32 bit pc, zoals ik zo vaak doe, en iTunes zei dat de bestanden beschadigd waren en dat het een controle ging uitvoeren. Na de controle bleven de bestanden beschadigd en kon ik niet meer bij de muziek op de iPod.
  Ik koppelde de iPod af en alle muziek bleek ineens weg… verdwenen… poef!
  Nadat ik de iPod weer aansloot op de PC werd het niet meer gedetecteerd door ITunes. Windows 7 herkende wel de iPod en liet ‘m vrolijk ziet in ‘Deze Computer’.

  Ik heb alles geprobeerd wat ik op internet kon vinden. Alle oplossingen op de support site van Apple, allerlei fora, diverse programmaatjes gedownload, maar niets hielp. ITunes bleef de iPod stelselmatig uitsluiten.

  Ik heb ook diverse keren de iPod gereset door de middelste knop en de menu knop ingedrukt te houden, zoals bijna alle help-artikelen aangeven.
  Nopes!

  Het leek mij een probleem in de Ipod zelf en niet in iTunes of de PC, want Windows 7 herkende de iPod als zodanig.

  Uiteindelijk heb ik alle files en folders verwijderd op de iPod via Deze Computer -> Ipod.
  Bij het opstarten kwam het Apple logo weer en werden alle fabrieksinstellingen weer hersteld.
  Nadat ik de iPod weer aansloot op de computer, werd het weer door iTunes herkend. Het apparaatje is weer maagdelijk schoon en kan ik mijn complete muziekcollectie opnieuw uploaden.

  Succes,


  Bijdrager
  onemorething

  Ik had ook dat mijn ipod niet herkend werd. eerst alleen niet door itunes, maar later zelfs niet door windows. een paar dagen later liep hij vast, en kon hem dus niet herstellen via itunes. ik heb mediamarkt gebeld en ze zeiden dat ik de home button en de thuisknop tegelijk 10 sec. moest indrukken. de ipod deed het weer, en hij had weer verbinding met itunes. je kunt dus dit proberen, ook als je ipod niet is vastgelopen.

  s6

17 berichten aan het bekijken - 1 tot 17 (van in totaal 17)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.