2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  jbruyns

  itunes bibliotheek verplaatsen

  Beste mede iTunes gebruikers.

  Omdat mijn muziekcollectie zich uitdijde heb ik een NAS gekocht en mijn itunes bibliotheek gekopieerd van mijn externe harddisk naar deze NAS. Na in ‘voorkeuren > geavanceerd > locatie map itunes media’ de nieuwe plek op gegeven te hebben, heb ik in ‘archief>bibliotheek>orden bibliotheek’ gekozen voor ‘ sorteer bestanden in map ‘iTunes hoofdmap’. De computer lijkt iets te doen, doch als ik later bij enkele nummers controleer waar ze in Finder terug te vinden zijn, krijg ik als locatie de oude ma op de harddisk.
  Hoe krijg ik de muziek toch op de juiste plek, dan wel de nummers gekoppeld aan het juiste bestand?
  Ik kan het oude bestand natuurlijk verwijderen (hernoemen), en vervolgens alle nummers met de hand opnieuw koppelen aan de nieuwe bibliotheek, doch dat is een monniken karwei, waar ik dagen zo niet weken bezig ben. Wie weet raad?

  Bijdrager
  brabant

  Als je na de verplaatsing van de iTunesmap weer iTunes opent met de altknop ingedrukt kun je kiezen voor de bibliotheek, waar iTunes gebruik van maakt. Dan kies je voor de Map op de NAS en vanaf dat moment opent iTunes alles vanuit die nieuwe plek en slaat daar ook alles op.
  Succes!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.