6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  Elmo1608

  iSync error

  Ik heb vanmiddag allerlei taken en agendapunten in iCal ingevoerd en sindsdien kan ik niet meer synchroniseren met m’n SE k700i. Als ik op de sync-knop klik dan krijg ik na een tijdje de volgende error:
  [code:1:621fd3d2d0]Er heeft zich een fout voorgedaan tijdens het kopiĆ«ren van gewijzigde gegevens naar de telefoon. De synchronisatie is mogelijk geannuleerd op de telefoon. Synchronisatie van apparaat ‘Elmo’s TamTam’ mislukt[/code:1:621fd3d2d0]
  Op de telefoon zie ik, voordat die error verschijnt:
  [code:1:621fd3d2d0]Bezig met synchroniseren… verzonden meldingen: 12[/code:1:621fd3d2d0]
  Dit alles met OS 10.4.6 via bluetooth.

  Bijdrager
  Almerrrrr

  Je zou eens kunnen proberen je toestel opnieuw in te stellen via het menu van isync dat heeft bij mij wel eens geholpen met wat andere problemen.

  Bijdrager
  Deskman

  Er zijn problemen bij de iSync servertools van Apple op .mac

  (pardon, ik zie dat je iets anders bedoelt, maar toch: de .6 update veranderde ook je Syncbestanden. Er werd geadviseerd eerst te syncen en dan pas te updaten)

  Bijdrager
  Masto

  Ik had ook een Sync probleem met m’n SE P800, na de update naar 10.4.6., al kreeg ik niet de tekst die jij noemt. Ik kreeg na de melding dat synchroniseren niet mogelijk was, de boodschap de Sync-agent opnieuw op m’n telefoon te installeren. Dat bleek een nieuwe versie te zijn. Daarna ging het weer vlekkeloos. Beter zelfs, want er is een bugje opgelost.

  Misschien werkt dat voor jou ook… succes

  Bijdrager
  Elmo1608

  Opnieuw instellen heb ik al geprobeerd, maar dit maakt geen verschil. Sync agent heb ik helemaal niet op m’n telefoon, waarschijnlijk is dat iets voor het symbianOS. Heeft iemand nog een idee?

  Bijdrager
  Elmo1608

  Een update:
  Als ik alle taken uit iCal verwijder dan doet hij het wel. Nu nog uitzoeken waarom de telefoon zich verslikt in de taken.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.