9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  red zebra

  ipod start niet op

  ik heb nog een oudere versie van de ipod en telkens als ik die wil opstarten komt er een mapje met een uitroep teken bij en dan valt hij uit wat is dit?

  Bijdrager
  PietjePuk
  Bijdrager
  red zebra

  ik ben nu bezig met hem aan de lader te leggen maar het probleem is ik zie niet dat hij oplaad er komt geen batterijtje op ofzo , niet normaal zeker?en ik heb ook geen firewire aansluiting en ook geen clicking wheel ofzo is geen een wieltje die meedraait

  Bijdrager
  red zebra

  1. Toggle the Hold switch on and off. (Slide it to Hold, then turn it off again.)
  2. Press and hold the Play/Pause and Menu buttons until the Apple/iPod logo appears, about 6 to 10 seconds. You may need to repeat this step.

  If the above steps did not work, try connecting iPod to a power adapter and plug the power adapter into an electrical outlet, or connect iPod to your computer. Make sure the computer is turned on and isn’t set to go to sleep.

  If you are still unable to reset your iPod, use only one finger from one hand to press the Select button, and one finger from the other hand to press the Menu button.

  When you reset iPod all your music and files are saved, but some customized settings may be lost. Date and time is preserved (unless the iPod reset itself because it had no power and then was reconnected to power). Other customized settings, such as Bookmarks, On-The-Go Playlists, Shuffle, Backlight timer, and so forth are preserved from the last time the hard drive turned on.
  dit moet ik doen maar mijn engels is niet opperbest kan iemand dit voor mij vlug vertalen :$

  Bijdrager
  PietjePuk

  Welke versie van iPod heb je? Eentje met volledige touch bediening (rode verlichting op knoppen), dan ist het een 3G. Of is het een nog oudere?

  Heb je de iPod updater al geprobeerd met de optie om te “herstellen”? Ik denk dat je firmware van je iPod is.

  Bijdrager
  red zebra
  Bijdrager
  PietjePuk

  (je hebt dus een 1e/2e generatie)

  Als je je iPod aan de computer hangt, wat gebeurd er dan? Maakt ie uberhaupt connectie? Zie je iets op het scherm van de iPod?

  Staat de iPod software op je computer? Download hem anders hier.

  Heeft je iPod eigenlijk al gewerkt?

  edit: Nu kan ik mij vergissen, maar werkten de eerste generatie iPod’s niet alleen met een Firewire-aansluiting? of alleen op een Mac? (ik veronderstel dat je met Windows werkt) Mss dat iemand daar uitsluitsel kan over brengen.

  Bijdrager
  red zebra

  idd het is met firewire en hij heeft al gewerkt is van de ene dag op de andere zo gekomen:( kheb hem echt dingend nodig!gisteren werkte hij weer ik sluit hem aan op pc om liedjes op te zetten en boef hij werkte niet meer!en als ik hem op pc aansluit komt er eerst weer dat mapje op en daarna koppel niet los

  Bijdrager
  PietjePuk

  Dus de iPod updater doet ook helemaal niets?
  Je zou als je iPod is aangesloten het appje moeten opstarten en de optie “herstellen” moeten nemen.
  (dan wordt de iPod firmware er terug op gezet), die iPod wordt dan wel volledig gewist.

  Als dat allemaal niet mag baten dan weet ik het ook niet meer…

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.