6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Q:
    Bijdrager
    Johnyw

    Iphoto vliegt eruit als ik wil importeren (opgelost)

    Ik heb er geen idee van hoe het komt, maar sinds deze morgen kan ik niets meer importeren in Iphoto ?
    De applicatie opent wel, maar als ik er een map met foto’s opsleep, of het via import to library do, dan vliegt het eruit !
    Ik heb Iphoto opnieuw geïnstalleerd van DVD, maar dat haalde niets uit.
    Dan heb ik in de library alle voorkeuren verwijderd, maar ook dat bracht geen soelaas ??
    Ik sat voor een raadsel?

    Het enige wat ik kan bedenken is dat ik gisteren via Facebook een JS applicatie gedownload heb en geactiveerd om videochat toe te laten…
    Ik weet het niet?

    Hoe kan ik dit opgelost krijgen aub?

    Bedankt

    Bijdrager
    Baas

    BIJ mij stopt iPhoto ook regelmatig. Na volgende keer openen gaat het dan wel goed.

    Groet,

    Joost

    Bijdrager
    Johnyw

    Ja hier dus niet !
    Heb de prefs verwijderd, alles opnieuw geïnstalleerd,; de nodige software updates gedaan en dan krijg ik dit:

    Als ik dan durf op “Yes” klikken gebeurt dit:

    En zo gaat het telkens weer.
    Als ik op “NO” druk dan start Iphoto wel op maar dan gebeuren er allerlei vreemde dingen.
    Bv. Als ik een reeks foto’s deel naar Facebook dan worden deze niet allemaal opgeladen.
    Een andere keer krijg ik plots de melding dat een naar facebook gepubliceerd album verwijderd werd ( zomaar…) (terwijl dit NIET het geval is), en blijft het voor mij onmogelijk om ook maar één foto aan Iphoto toe te voegen… vliegt er onmiddellijk uit !!
    Knap frustrerend !!

    Bijdrager
    KarelWillem

    Ja, dat is een extensie in je Bibliotheek die dwars ligt.

    Ik zoek even welke dat ook al weer was.

    —-
    Yep, we hebben hem:

    iPhoto 9.2 Crash Fix

    Bijdrager
    Johnyw

    Fantastisch, het is opgelost Bedankt KarelWillem.

    Bijdrager
    KarelWillem

    Gek genoeg had ik exact hetzelfde probleem.

    Alleen was mij die rommel niet aanwezig.
    Ik heb het toen geïnstalleerd, en weer verwijderd (!).
    En toen was het probleem opgelost.

    Ja ja, dat OS X is héél gebruikersvriendelijk toch?:lol:

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.