3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Q:
    Bijdrager
    Arjo

    iPhoto bestanden

    hallo,

    ik heb een vraagje en kan eigenlijk het juiste antwoord niet vinden.
    ik wil tiger upgraden naar leopard dmv archiveer en installeer. blijven de fotos in iphoto, de muziek in itunes en de emails die in mail staan op de laptop staan of wis ik die dan?

    alvast bedankt

    grt. arjo

    Bijdrager
    KarelWillem

    http://support.apple.com/kb/HT1545?viewlocale=nl_NL

    Archiveer en installeer
    U selecteert deze optie als u een “nieuw” systeem op uw computer wilt installeren. Met dit installatietype worden bestaande systeembestanden verplaatst naar een map met de naam Vorig systeem, waarna een nieuwe versie van Mac OS X wordt geïnstalleerd. U kunt uw computer niet opstarten met de map Vorig systeem.

    Installaties van het type Archiveer en installeer nemen de meeste schijfruimte in beslag omdat er schijfruimte nodig is voor zowel de bestaande systeembestanden als de nieuwe bestanden die u installeert. Dit is een goede keuze als u al een reservekopie van uw belangrijke bestanden hebt gemaakt en een bestaand probleem probeert op te lossen. Geïnstalleerde Mac OS X-programma’s, zoals Adresboek en Safari, worden gearchiveerd en er worden nieuwe versies geïnstalleerd in de map Programma’s. Zie dit artikel voor een lijst met bestanden die worden gearchiveerd.

    Wanneer u de optie Archiveer en installeer hebt gebruikt, moet u bepaalde programma’s, plugins en overige software mogelijk opnieuw installeren. Lettertypen die in de map Fonts direct onder de map Bibliotheek waren geïnstalleerd, kunnen in uw nieuwe systeem worden geïnstalleerd door ze uit de map Vorig systeem te kopiëren.

    Informatie over Behoud gebruikers en netwerkinstellingen

    U wilt mogelijk het aankruisvak Behoud gebruikers en netwerkinstellingen selecteren om de thuismappen van uw bestaande accounts en netwerkinstellingen in het nieuwe systeem te importeren. Thuismappen bevatten bijvoorbeeld:

    – Bestanden op uw bureaublad en in de map Documenten
    – Uw gepersonaliseerde voorkeursinstellingen
    – Adresboek-contactgegevens en databases
    – Favoriete locaties en bladwijzers in uw webbrowser
    iTunes-nummers en iPhoto-foto’s
    – Uw netwerkinstellingen en -locaties

    Met de optie Behoud gebruikers en netwerkinstellingen wordt ook de bestaande map Gedeeld onder de map Gebruikers naar uw nieuwe systeem gekopieerd.

    Bijdrager
    prullenbak

    Ze zouden er dus op moeten blijven staan.

    Al is het altijd aan te raden een goede backup te hebben. Want garantie heb je nooit.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.