30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 72)
 • Q:
  Bijdrager
  STEVEJ0BS

  iPhone tests en reviews

  bron: http://www.applenieuws.nl

  Walt Mossberg de bekende Wall Street Journal technologie en gadget journalist kreeg twee weken geleden zijn review iPhone.

  Twee weken testten hij en Katherine Boehret de telefoon van Apple tot volgend besluit:
  Our verdict is that, despite some flaws and feature omissions, the iPhone is, on balance, a beautiful and breakthrough handheld computer. Its software, especially, sets a new bar for the smart-phone industry, and its clever finger-touch interface, which dispenses with a stylus and most buttons, works well, though it sometimes adds steps to common functions.

  Vrij vertaald: Ondanks enkele gebreken en het niet aanwezig zijn van enkele features is de iPhone gebalanceerd, mooi en een doorbraak in de wereld van de mobile computers. Vooral de software zet een nieuwe standaard uit voor de smart-phone industrie en het touch interface dat een stylus en fysieke toetsen overbodig maakt werkt goed, hoewel er extra stappen nodig zijn voor sommige veelgebruikte taken.

  Enkele belangrijke punten in hun review:
  -Het grootste scherm met de hoogste resolutie in vergelijking met andere smart-phones.
  -Een indrukwekkend batterij tijd
  -Dun en stevig
  -Walt Mossberg kon binnen de 5 dagen net zo snel typen op het digitale toetsenbord dan op de fysieke knoppen van zijn Palm Treo die hij al jaren gebruikt.
  -Er is geen mogelijkheid om tekst te koppieren en te plakken
  -Goede stem kwaliteit maar niet schitterend
  -De camera kan geen video opnemen
  -Er is geen Flash support
  -Liedjes kunnen niet als ringtone gezet worden
  -Niet zo krasgevoelig als velen vreesden, bij gewoon gebruik (transport in een aktetas, handtas of broekzak), zonder beschermening, kwam er geen enkele kras op het scherm.
  -Microsofts Exchange wordt ondersteund

  Volledige artikel:
  http://online.wsj.com/article/SB118289311361649057.html.html?mod=technology_main_promo_left

  Bijdrager
  Juch

  Leuke review van David Pogue:

  http://www.youtube.com/watch?v=VcRfAaIb2Ro

  Inactief
  Anoniem
  ”Juch”

  Leuke review van David Pogue:

  Weer een geweldige review.:P

  Bijdrager
  tommy666

  “but uh,is there an apple logo?”

  ZALIG!

  Bijdrager
  Double_UK

  Het valt me op dat er zo weinig ophef wordt gemaakt over het feit dat iPhone geen flash ondersteunt.

  Want hoe kan je nog spreken over een ‘volwaardige internetbrowser-ervaring’ als je tientallen sites kreupel of onvolledig te zien krijgt?
  En komt er dan ook elke keer een ‘plug-in niet aanwezig’-symbooltje of mededeling?
  :?

  Inactief
  Anoniem
  ”Double_UK”

  Want hoe kan je nog spreken over een ‘volwaardige internetbrowser-ervaring’ als je tientallen sites kreupel of onvolledig te zien krijgt?

  Wat niet is kan nog komen… dat is het geniale van dit systeem. Gewoon een update via iTunes en klaar.

  Bijdrager
  Double_UK
  ”Zakske”
  ”Double_UK”

  Want hoe kan je nog spreken over een ‘volwaardige internetbrowser-ervaring’ als je tientallen sites kreupel of onvolledig te zien krijgt?

  Wat niet is kan nog komen… dat is het geniale van dit systeem. Gewoon een update via iTunes en klaar.

  Helemaal mee eens. Het zou makkelijk te updaten zijn.
  Maar het feit dat ze flash niet meteen implementeren in de eerste versie is niet omdat ze het vergeten zijn of zo.

  Ik las ergens dat het juist een bewuste keuze is. Ook omdat YouTube bezig is om al z’n filmpjes ook aan te bieden in Mpeg-4 zou het kunnen betekenen dat Apple niet afhankelijk wil zijn van de grillen van een speler als Adobe.
  Maar aangezien veel mensen flash (zullen blijven) gebruiken, betekent het toch een gemankeerde internet-ervaring.
  Dus eerlijk gezegd denk ik dat dit waarschijnlijk weer de zoveelste protocol-oorlog wordt. :roll:

  Bijdrager
  WaZoo
  Inactief
  Anoniem

  Denk het niet.

  Er zijn er in totaal 4. Die van Walt Mossberg van de WSJ en David Pogue van de NYT (beide met tekst & video), die jij net vermeldt (USA Today) en dan nog een vierde van NewsWeek.

  -> http://www.msnbc.msn.com/id/19444948/site/newsweek/page/0/

  Geblokkeerd
  Geanonimiseerde gebruiker

  Die van Henry Winkler (The Fonz) is leuk! :D

  Inactief
  Anoniem
  ”David

  Why didn’t Apple use AT&T’s faster 3G Internet network?

  Apple says that today’s relatively unpolished 3G (third generation) radio chips would drain the battery too fast — and at this point, wouldn’t provide enough of a speed boost to justify that trade-off. Apple will release a 3G iPhone model when the time seems right.

  Klinkt geloofwaardig. Ergens blij dat ze dat ding eerst in de USA proberen te slijten. Hopelijk krijgen wij dan de goede versie (3G + GPS).:evil:

  Bijdrager
  WaZoo

  of een jaartje hoppen van hotspot naar hotspot, zelfs dat heb ik er wel voor over :lol:

  Bijdrager
  KarelWillem

  Ook redelijk onbegrijpelijk dat er niets te filmen valt.
  Die functie heeft tegenwoordig ook elke camera van 75 euro al standaard aan boord.

  Inactief
  Anoniem
  ”KarelWillem”

  Ook redelijk onbegrijpelijk dat er niets te filmen valt.

  Eenvoudig op te lossen via iTunes. Een aantal apps zijn nog niet helemaal klaar, die krijg je later gewoon gratis via een software-update.

  Bijdrager
  Mr Van

  op http://www.nieuwnieuws.nl (geenstijl) wordt de iphone & apple weer eens afgekraakt.

  http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/06/succes_iphone_onzeker.html

  Inactief
  Anoniem

  - Wolfson Microelectronics, a spin-out from Edinburgh University which already supplies the iPod, is widely understood to be providing the iPhone’s audio chip.

  – Cambridge-based Bluetooth specialist CSR is also expected to supply the iPhone, as it is a core supplier for Apple laptops.

  – Another Cambridge-based company, ARM Holdings, is known to have supplied the designs for a number of the microprocessors used in the iPhone, the question is how many.

  – German company Balda is thought to be manufacturing the iPhone’s touch screen.

  – Sources suspect another German company, Infineon, is behind the voice and data communication chips.

  – European electronics giant STMicroelectronics is said to be providing three of the device’s sensors.

  Stiekem is het meeste wat in de iPhone zit afkomstig van Europese high-tech bedrijven.:D

  Inactief
  Anoniem

  Forum posters are reporting dramatically better EDGE speeds than they were getting just days earlier — around 200kbits/sec, edging up close to the maximum speeds allowed by the protocol and in some cases double the performance they were accustomed to seeing.

  Blijkbaar hebben ze bij AT&T hun EDGE-netwerk de afgelopen dagen een stuk sneller gemaakt. Er is zelfs iemand uit Delaware die beweert dat hij nu meer dan 1600 kbit/sec haalt (zie foto).

  Bijdrager
  RiFF
  ”Mr

  op http://www.nieuwnieuws.nl (geenstijl) wordt de iphone & apple weer eens afgekraakt.

  http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/06/succes_iphone_onzeker.html

  Hier wil ik even op reageren. Ik zit in de redactie van NieuwNieuws en dat artikel heb ik geschreven. Ik een Apple-fan in hart en nieren, maar het artikel bevat absoluut geen subjectiviteit. Ik zet alleen een aantal dingen uiteen die bij de consument opkomen, en waar de consument op moet letten bij de aanschaf van een iPhone. Wat had je dan liever gezien? Dat een objectief medium als een nieuwssite de iPhone ophemelt, alleen omdat de redactie toevallig enkele Apple-fans bevat? Zo werkt het volgens mij niet… Ik heb het stukje nog een paar keer nagelezen, maar het is echt niets meer of minder dan een afweging. Eerst de positieve dingen, dan de negatieve dingen.

  Moderator
  unSOUND
  ”RiFF”

  het artikel bevat absoluut geen subjectiviteit.

  Nee ? Waarom vergelijk je de prijs van een 4 GB iPhone dan met de prijs van een iPod Shuffle ? Als je de prijs ergens mee wilt vergelijken, pak dan op zijn minst ook het model iPod wat er bij in de buurt komt, dus de iPod nano, of de kleinste versie van de iPod video… dan is de vergelijking al een stuk eerlijker. Door de lage prijs van een Shuffle te gebruiken als vergelijkings-materiaal wek je de suggestie dat een iPhone dus 7 keer zo duur is als een iPod, terwijl het dus eerder 2 a 3 keer is….

  Ten tweede noem je de volledige prijs van een iPhone, en vermeld je dat daar ook nog de prijs van een abbo bij komt. Maar je verteld er niet bij dat dat in Amerika de normaalste zaak van de wereld is om de losse verkoopprijs te gebruiken. In Nederland is het normaal dat je korting krijgt bij een abbo, maar in Amerika niet. Door specifiek te zeggen dat dat de prijs is in combinatie met een abbo suggereer je dat hij dus eigenlijk NOG duurder is… en dat is niet het geval. Ter info: mijn huidige GSM kostte los 949 euro… dus hoe vreselijk duur is die iPhone dan eigenlijk ?

  ”RiFF”

  Eerst de positieve dingen, dan de negatieve dingen.

  En zo hoort het eigenlijk niet. Je hoort dingen af te wisselen, en eerder te sorteren op onderwerp. Door bewust met een lading negatieve punten te eindigen veroorzaak je ook dat dat vooral blijft hangen… de laatste zin van een preek onthou je makkelijker dan de eerste… daar moet je ook rekening mee houden op het moment dat je een lang stuk schrijft.

  Bijdrager
  macmickey2

  Eeuh sterker nog, waar haal je een 512Mb Shuffle? Die zijn er niet eens meer. $79 voor een nw iPod shuffle is €79,- hier. Ik kan het weten, ik heb er 1. Verder ben ik het volledig met unSOUND eens. Je vergelijkt een 3-1 apparaat met andere dingen. Draai het ff om, Leuk een shuffle van €79,- maar er zit geen video op, je kan er niet mee bellen en geen internet. Troep! Waarom zou je dan zo’n ding kopen? Pre voor de shuffle? Geen abbo en iets lagere prijs..:? Zo kan ik ng wel 20 artikelen schrijven..Sorry hoor maar kans gemist.

  Inactief
  Anoniem
  ”Time

  ”I Take the iPhone Home”

  Saturday, Jun. 30, 2007 By LEV GROSSMAN

  Somewhere in the unwritten amendments to the U.S. Constitution it is stipulated that every gadget reviewer is entitled to his or her personal iPhone quibble. Here’s mine: when you’re transferring content from your computer to the iPhone, you can’t simply drag and drop tracks into the phone, in that richly satisfying way you did with your iPod. Moving music and video around is a matter of instructing iTunes to ‘sync’ the iPhone with one more playlists. The procedure feels clumsy and imprecise — you can’t just spear a specific little chunk of content, like a canape with a toothpick, and chuck it into the device for later consumption.

  But if I’m quibbling already, I’m getting ahead of myself. I acquired my iPhone shortly after 6:00 on launch day at the Apple store in midtown Manhattan, a subterranean emporium located underneath the plaza in front of FAO Schwartz and accessible through a crystal portal leading to a spiral staircase, befitting the fairy-tale mood. The crowd was astounding, hundreds of people (granted, many of them were TV crews) gawking and yelling and cheering the first customers to emerge with their iPhones. In a way it’s disturbing to watch America fall in love with a piece of technology again. You’ve been hurt before, America, I wanted to say. Are you so sure it’ll be different this time? This one won’t solve all your problems either.

  On the subway home I chose to leave my iPhone in its bag, since I’d seen the YouTube clip of my counterpart at Newsweek, Steven Levy, being interviewed on Fox News when a passerby jumped him on live TV and tried to wrestle the iPhone out of his hand. One wonders if the incredible frenzy over the iPhone signals a sea change in Apple’s brand identity. The iPod was the acccessory of the hip cognoscenti. Will the pricey, sought-after iPhone become a mere status symbol, the kind of thing that marks you as an overpaid Wall Street jerkwad?

  Back in my apartment my iPhone and I became acquainted in the manner of gadgets and reviewers since time immemorial, over spicy Chinese food. The packaging is nothing special, though Apple’s trademark fine manufacturing tolerances are evident even in the box, which resists opening with a satisfying pneumatic counter-suck — the cover is so precisely made it’s reluctant to let air flow in around it. I hooked the iPhone up to my iBook with a feeling of pride roughly comparable to that of someone setting up an old friend with a really hot blind date. iTunes needed to download a chunk of code before it would talk to the iPhone (as if it wanted to change before it met that really hot blind date). After a brisk two hours negotiating the activation protocol for iPhone reviewers, I was in.

  And then… what? The iPhone has already been reviewed, many times over, and the unanimity of the reviewers is at once striking and numbingly boring: It’s a stunning achievement with a few quibbles. The price points ($499 for the 4GB model, $599 for 5GB) and rate plans and feature lists have been endlessly rehearsed. (And yes, it works with Windows, even Windows Vista.) So have the quibbles.

  For example: AT&T’s data network is slow (though it seems to be improving). It’s a bummer that the camera doesn’t shoot video. The glass touchscreen keyboard is kinda freaky (though if there was ever a moment for an ad campaign to license Sir Mix-A-Lot’s “Put ‘Em on the Glass,” this is it). GPS would be nice. So would instant messaging. YouTube videos — in the little YouTube client Apple has ginned up — sound great but look lousy. And yeah, there’s that content management quirk mentioned above.

  Cold fusion would be great too, but you know what? Nobody cares. Steve Jobs has said, repeatedly, that this is the best iPod that Apple has ever made, and it is. It’s also the best phone that anybody has ever made.

  E-mail and web-browsing are unbelievably great. Ditto the crisp music and video playback. Everybody I called with the iPhone remarked on the crispness and clarity of the audio. For the iPhone, Apple has brought to market a revolutionarily smart, sensitive touchscreen and created an entirely new user interface to match it, all in one go, so seamlessly that my 3-year-old daughter — and I apologize for going to this place, but the fact is striking nonetheless — had no trouble unlocking the iPhone and dialing with it (even though she believed that she was playing a musical instrument).

  Voice mail — you pick and choose visually what messages you want to hear — and Google Maps are ridiculously useful. The user interface is crammed with smart little touches — every moment of user interaction has been quietly stage-managed and orchestrated, with such overwhelming attention to detail that when the history of digital interface design is written, whoever managed this project at Apple will be hailed as a Michelangelo, and the iPhone his or her Sistine Chapel (Steve Jobs can be Pope in this scenario). If you’re not a reviewer, chances are you won’t even bother to look at the manual. Translucent, jewel-like, artfully phrased dialogue boxes come and go on cue. Window borders bounce and flex just slightly to cue the user where and how you’re supposed to drop and drag and scroll them. When you switch the phone to “airplane mode” (no electronic transmissions, for use on planes) a tasteful little orange airplane slides into the menu bar, then zooms away when you switch out again. (This was so pleasurable that I repeatedly entered airplane mode while using the iPhone, even though I wasn’t actually on an airplane.) As soon as my phone realized it belonged to someone with a nonsense-name like Lev, it started correcting typos like “Leb” and “Lec” to match.

  One could go on. And sure, you and I and Danny Fanboy over there could come up with a list of nitpicks a yard long, too. (Did I mention that the camera photos have a strange glowy, vaseline-y quality to them? And personally I like a hardware button to press to take pictures, instead of software, placed parallel to the plane of the device, or I end up with shakey images. And either my thumbs are bigger than normal people’s, or it really is tricky to type on this thing.) It’s certaintly tempting to. The hype for the iPhone has been so relentless — witness the screaming Yahoos outside the Apple store — that to praise the phone feels a bit like you’re falling for a sales pitch. Resist the temptation. This thing is a marvel.

  But to look at the iPhone as a laundry list of features and bugs is to miss the point (though if you did, the former would commandingly outweigh the latter). The iPhone isn’t just the gadget du jour, it’s a fresh new platform, an exceptionally powerful mobile computer that’s still in its infancy. There’s a full version of Apple’s desktop operating system in there. The Palm and the Treo, et al., were merely harbingers of the era of true walk-around mobile computing that Jobs has just inaugurated. Hail to the chief.

  Apple and its partners are just beginning to figure out how to develop for this thing. Look at the iPods of five years ago. That monochrome interface! That klunky moving touchwheel! They look like something a caveman whittled out of a piece of flint using another piece of flint. Now imagine something that’s going to make the iPhone look like that. You’ll have one in a few years, and it’ll be cheaper, too. If you’re not ready to think different, then think ahead.

  Echt een extreem positieve review van Time Magazine.

  Bijdrager
  Caszz
  ”Mr

  op http://www.nieuwnieuws.nl (geenstijl) wordt de iphone & apple weer eens afgekraakt.

  http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/06/succes_iphone_onzeker.html

  Heb t net ff gelezen, de “gezellige” discussie tussen windows en apple. Allemaal onwetendheid!!
  Ik ga nooit meer terug naar windows!!!! en die iphone is gewoon n geweldig apparaat.

  Al moet ik wel zeggen, dat ik misschien toch even ga wachten op de 2e generatie….

  Inactief
  Anoniem

  Interessant filmpje van Engadget over de screen effects op de iPhone. Erg leuke details!

  Bijdrager
  RiFF
  ”unSOUND”
  ”RiFF”

  het artikel bevat absoluut geen subjectiviteit.

  Nee ? Waarom vergelijk je de prijs van een 4 GB iPhone dan met de prijs van een iPod Shuffle ? Als je de prijs ergens mee wilt vergelijken, pak dan op zijn minst ook het model iPod wat er bij in de buurt komt, dus de iPod nano, of de kleinste versie van de iPod video… dan is de vergelijking al een stuk eerlijker. Door de lage prijs van een Shuffle te gebruiken als vergelijkings-materiaal wek je de suggestie dat een iPhone dus 7 keer zo duur is als een iPod, terwijl het dus eerder 2 a 3 keer is….

  Deze vergelijking gaat misschien niet helemaal op, daar heb je gelijk in. Misschien had ik beter de iPod nano als voorbeeld kunnen gebruiken.

  ”unSOUND”

  Ten tweede noem je de volledige prijs van een iPhone, en vermeld je dat daar ook nog de prijs van een abbo bij komt. Maar je verteld er niet bij dat dat in Amerika de normaalste zaak van de wereld is om de losse verkoopprijs te gebruiken. In Nederland is het normaal dat je korting krijgt bij een abbo, maar in Amerika niet. Door specifiek te zeggen dat dat de prijs is in combinatie met een abbo suggereer je dat hij dus eigenlijk NOG duurder is… en dat is niet het geval. Ter info: mijn huidige GSM kostte los 949 euro… dus hoe vreselijk duur is die iPhone dan eigenlijk ?

  Het feit dat men in de VS ook nog een (naar onze maatstaven) duur abonnement moet afsluiten is een van de grootste kritiekpunten die men tot nu toe op de iPhone heeft geuit. Het zou dus ook niet volledig zijn om dit feit buiten beschouwing te laten in het artikel. Bovendien mag ik aannemen dat de gemiddelde lezer slim genoeg is om de verschillen in abonnementssituaties tussen de VS en Nederland. Vandaar ook de laatste zin van het artikel.

  ”unSOUND”
  ”RiFF”

  Eerst de positieve dingen, dan de negatieve dingen.

  En zo hoort het eigenlijk niet. Je hoort dingen af te wisselen, en eerder te sorteren op onderwerp. Door bewust met een lading negatieve punten te eindigen veroorzaak je ook dat dat vooral blijft hangen… de laatste zin van een preek onthou je makkelijker dan de eerste… daar moet je ook rekening mee houden op het moment dat je een lang stuk schrijft.

  Gelukkig zijn hier geen vaste regels voor. Wat hoort, wat hoort niet? Dat is niet aan één iemand om te bepalen. Ikzelf houd er niet van om een positief feit met een negatief feit (of andersom) af te wisselen, maar gewoon eerst het één en dan het ander te vertellen. En je gaat er gelijk vanuit dat ik BEWUST de negatieve dingen als laatste noem, terwijl dit niet zo is. Nogmaals: ik ben al een ruime tijd Apple-fan, en zal dus ook niet snel een Apple product BEWUST afkraken.

  Als laatste nog even wat artikelen die ik ook geschreven heb over de iPhone, waaruit blijkt dat ik Apple absoluut niet zwart wil maken:

  http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/01/apple_lanceert_iphone_komende.html

  http://www.nieuwnieuws.nl/archives/2007/01/apple_brengt_nieuwe_producten.html

  Bijdrager
  Joffry

  Op ‘Tweakers’ toch wel weer objectieve berichten

  Klik?

  Inactief
  Anoniem
  ”Klapper”

  Op ‘Tweakers’ toch wel weer objectieve berichten

  Las het ook… alleen krijgt de auteur van het artikel van de lezers redelijk veel kritiek. 8)

  Bijdrager
  macmartijn
  ”Klapper”

  Op ‘Tweakers’ toch wel weer objectieve berichten

  Klik?

  nieuws plus–> reactie

  is vandaag maar één ‘nieuwtje’ –> 5 dagen in de rij staan, in Amerika de hype en nog nooit is elektronica in gepantserde auto’s naar een store gebracht: dat mag je wel een “nieuwtje” noemen ja…
  Vreemd, want iedereen wist natuurlijk al maanden geleden dat dit apparaatje gisteren zou verschijnen.–> erg vreemd, want hij als hij te koop is, dan is dat toch hetzelfde als aankondiging?
  Of de telefoon werkelijk zo goed is, valt te betwijfelen,–> test hem zelf of lees reviews en hertyp de zin.
  Of dat reden tot vrolijkheid biedt, is echter maar de vraag.–> ja… waar is je argument?
  Dat heeft niks met technische innovatie te maken, maar alles met een hebbedingetjescultuur waar handige zakenmensen als Steve Jobs optimaal van profiteren.–> Apple heeft inderdaad niets toegevoegd aan de computer wereld en al innoverend zijn ze al helemaal niet. Alle filmmakers trappen mooi in Steve’s valkuil.. man doe toch normaal.
  iPhone biedt in feite niets meer dan een aanraakscherm: alle andere features zijn ook in andere telefoons te krijgen, en daar hoeft geen absurd bedrag voor te worden neergeteld.–> niets meer.. ten eerste het scherpste beeld van alle telefoons, ook het scherpste beeld. Multi touch (of touch met je vingers alleen al) is toch wel echt erg nieuw voor een telefoon. En de gebruiksvriendelijkheid en de interface zijn perfect.
  Newsflash! Gesneden brood is betaalbaar. De iPhone is dat niet.–> niet voor jou
  Zeshonderd dollar voor een telefoon is natuurlijk een belachelijke prijs: telefoons met camera, Office-integratie, 3G-ondersteuning, complete qwerty-toetsenborden, mp3-spelers en talloze andere handigheidjes zijn voor de helft van dat geld te krijgen,–> denk dat maar niet vriend. Een “goede” smartphone is al gauw minimaal 800-900 euro.
  Zoniet de iPhone: de modale burger dient hier zowat een maand voor te werken en dan gaan we ervan uit dat hij in de tussentijd droog brood eet en in een kartonnen doos slaapt.–> iedereen die hem koopt denk inderdaad niet na of hij zijn hypotheek nog betalen kan.. toch?
  een abonnement van minimaal zestig dollar per maand bij, en wie over een half jaar constateert dat de onvermijdelijke Chinese kloon goedkoper, simlockvrij en technisch meer dan gelijkwaardig is, –> dat is in amerika heel normaal en denk maar niet dat de iPhone uit China net zo goed is als de iPhone zelf, daar zit 5 jaar innovatie en software en hardware testing in.De iPod die iedereen heeft komt ook niet uit China, dus waarom de iPhone wel? terwijl er erg veel nep iPods worden gemaakt, zijn ze er nooit in geslaagd een goed scroll wheel te maken laat staan goed werkend multi touch
  de iPhone überhaupt zes maanden ‘hot’ is,–> ik hoop het voor je, kun je in de toekomst kijken? De iPod heeft het langer volgehouden en tot nu toe zijn velen enthousiast, dus hou gewoon je mond
  Tweakers kunnen bovendien niet zoveel met het ding.–> hoe durf je voor al die mensen te praten, geen wonder dat je zoveel kritiek krijgt door jou zogenaamde gelijken
  De iPhone laat voorlopig vooral zien dat de eigenaar géén verstand van techniek en wél een gat in zijn hand heeft, –> Lol, dat is erg gewaagd om te zeggen… volgens mij heb je er zelf geen verstand van, of schreeuwt je emotie harder dan je brein.

  etc etc etc etc

  Wat een domme vent, dan neem je jezelf toch niet meer serieus…

  Inactief
  Anoniem
  ”macmartijn”

  Wat een domme vent, dan neem je jezelf toch niet meer serieus…

  En dat doen veel lezers dus ook niet, lees de reacties maar even door.

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Die auteur zet zich wel voor schut, ook mensen die zeggen dat ze een ander merk hebben dat ook een iPhone is, en dat de i… ‘iDioot is.. als je zo verliefd bent op MS ga dan geen apple artiekels lezen en er negatief op reageren maar ga lekker spelen met je Zune of Creative..:?

  Bijdrager
  Nilles01
  ”macmartijn”
  ”Klapper”

  Op ‘Tweakers’ toch wel weer objectieve berichten

  Klik?

  nieuws plus–> reactie

  is vandaag maar één ‘nieuwtje’ –> 5 dagen in de rij staan, in Amerika de hype en nog nooit is elektronica in gepantserde auto’s naar een store gebracht: dat mag je wel een “nieuwtje” noemen ja…
  Vreemd, want iedereen wist natuurlijk al maanden geleden dat dit apparaatje gisteren zou verschijnen.–> erg vreemd, want hij als hij te koop is, dan is dat toch hetzelfde als aankondiging?
  Of de telefoon werkelijk zo goed is, valt te betwijfelen,–> test hem zelf of lees reviews en hertyp de zin.
  Of dat reden tot vrolijkheid biedt, is echter maar de vraag.–> ja… waar is je argument?
  Dat heeft niks met technische innovatie te maken, maar alles met een hebbedingetjescultuur waar handige zakenmensen als Steve Jobs optimaal van profiteren.–> Apple heeft inderdaad niets toegevoegd aan de computer wereld en al innoverend zijn ze al helemaal niet. Alle filmmakers trappen mooi in Steve’s valkuil.. man doe toch normaal.
  iPhone biedt in feite niets meer dan een aanraakscherm: alle andere features zijn ook in andere telefoons te krijgen, en daar hoeft geen absurd bedrag voor te worden neergeteld.–> niets meer.. ten eerste het scherpste beeld van alle telefoons, ook het scherpste beeld. Multi touch (of touch met je vingers alleen al) is toch wel echt erg nieuw voor een telefoon. En de gebruiksvriendelijkheid en de interface zijn perfect.
  Newsflash! Gesneden brood is betaalbaar. De iPhone is dat niet.–> niet voor jou
  Zeshonderd dollar voor een telefoon is natuurlijk een belachelijke prijs: telefoons met camera, Office-integratie, 3G-ondersteuning, complete qwerty-toetsenborden, mp3-spelers en talloze andere handigheidjes zijn voor de helft van dat geld te krijgen,–> denk dat maar niet vriend. Een “goede” smartphone is al gauw minimaal 800-900 euro.
  Zoniet de iPhone: de modale burger dient hier zowat een maand voor te werken en dan gaan we ervan uit dat hij in de tussentijd droog brood eet en in een kartonnen doos slaapt.–> iedereen die hem koopt denk inderdaad niet na of hij zijn hypotheek nog betalen kan.. toch?
  een abonnement van minimaal zestig dollar per maand bij, en wie over een half jaar constateert dat de onvermijdelijke Chinese kloon goedkoper, simlockvrij en technisch meer dan gelijkwaardig is, –> dat is in amerika heel normaal en denk maar niet dat de iPhone uit China net zo goed is als de iPhone zelf, daar zit 5 jaar innovatie en software en hardware testing in.De iPod die iedereen heeft komt ook niet uit China, dus waarom de iPhone wel? terwijl er erg veel nep iPods worden gemaakt, zijn ze er nooit in geslaagd een goed scroll wheel te maken laat staan goed werkend multi touch
  de iPhone überhaupt zes maanden ‘hot’ is,–> ik hoop het voor je, kun je in de toekomst kijken? De iPod heeft het langer volgehouden en tot nu toe zijn velen enthousiast, dus hou gewoon je mond
  Tweakers kunnen bovendien niet zoveel met het ding.–> hoe durf je voor al die mensen te praten, geen wonder dat je zoveel kritiek krijgt door jou zogenaamde gelijken
  De iPhone laat voorlopig vooral zien dat de eigenaar géén verstand van techniek en wél een gat in zijn hand heeft, –> Lol, dat is erg gewaagd om te zeggen… volgens mij heb je er zelf geen verstand van, of schreeuwt je emotie harder dan je brein.

  etc etc etc etc

  Wat een domme vent, dan neem je jezelf toch niet meer serieus…

  Dit is een artikel dat idd helemaal nergens op slaat. Het is een stukje journalistiek van het laagste niveau waar de auteur een hoop meebrult met de critici zonder zelf ook maar 1 stukje research te doen om te kijken of het ook allemaal klopt.
  Zo had meneer er misschien achter kunnen komen dat de regels als het gaat om kortingen in de USA heel anders zijn dan bij ons. En dat heel veel telefoons in amerika stikduur zijn en dat wij hier de telefoon met veel meer ‘korting’ krijgen dan daar. (Uiteindelijk betaal je het toestel toch).

  Daarnaast had meneer een test met de iPhone kunnen doen of niks schrijven of het een goed toestel is of niet.

  Meneer denkt schijnbaar ook dat mensen met gebruiksvriendelijke apparatuur geen verstand hebben van techniek. Een apparaat moet schijnbaar zo ingewikkeld mogelijk zijn om te laten zijn hoe geavanceerd het is. wat een onzin.

  Laat deze man nooit meer iets schrijven als het serieus genomen dient te worden.
  Een column als op nu.nl is daarentegen helemaal geweldig. het artikel steekt goed in elkaar en laat duidelijk zien dat het niet serieus bedoeld is. Door de iPhone zouden er doden vallen…..

30 berichten aan het bekijken - 1 tot 30 (van in totaal 72)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.