10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Q:
  Bijdrager
  Dagaloni

  iPhone kabel (USB > DOCK) is stuk.

  Ik bezit nu twee maanden een iPhone en nu is mijn kabel stuk. Apple vertikt het om maar iets te regelen voor een iPhone en stuurt alles door naar t-mobile. En t-mobile vind dat de accessoires niet onder de garantie vallen. Terwijl ik het gewoon heb gebruikt! Hoe valt dit op te lossen want? Ik vertik het om een nieuwe te kopen na zo’n kort gebruik. Als het na een jaar gebeurde ok, maar na twee maanden!

  Bijdrager
  Mr. Brown

  En hoe komt het dat hij stuk is?

  Bijdrager
  KarelWillem

  Wat is ‘stuk’?

  Hij doet het gewoon niet meer?
  Of heeft hij uiterlijke beschadigingen?

  En natuurlijk heb je daar garantie op.
  Ben jij nou gek. Dat hoort gewoon bij het pakket en hoort gewoon te blijven werken voor een paar jaar.

  Bijdrager
  Sandermm

  Ik heb hetzelfde probleem en kreeg van de T-Mobile klantenservice te horen dat er gewoon een jaar garantie op alle accesoires zit en dat je dit kan claimen bij een T-Shop..

  Bijdrager
  MightyMouse

  Tja…

  Voor 15 euro zou ik toch maar een nieuw kabeltje kopen..
  Zonder kabel kun je je iPhone ook niet opladen…

  Bijdrager
  DouweM

  Op DealExtreme (een van de weinige betrouwbare Chinese verschrikkelijke goedkope sites) kun je voor $2.61 (€1,83) ook een iPhone kabeltje krijgen: http://dealextreme.com/details.dx/sku.23525. Niet officieel van Apple natuurlijk, maar wel bijna 10 keer zo goedkoop. Ik heb er ook een paar besteld, en ziet er goed uit, en werkt prima.

  Bijdrager
  iDarwin

  Ik heb het zelfde probleem het witte draad dat erom heen zit is bij de USB en de uitstuk allebei uitgeschoven. Ik zie nu gewoon de draden in de witte huls die erom heen zit. Zolang die het doet vind ik het goed.

  Bijdrager
  rdesign

  Ik had hetzelfde een paar maandjes terug. Van T-Mobile en van Apple kreeg ik niks. Zelfs van mn iPhone verzekeraar Pro Assist kreeg ik niks, terwijl dat toch in het contract stond, ze bleven ontkennen. Na een paar uur lang heen en weer bellen was ik het zat, en heb ik een namaak kabeltje gekocht op DealExtreme. (die overigens geen problemen heeft met opladen via de Mac, maar via het lichtnet doet ie niets.

  Bijdrager
  Dagaloni

  Antwoord terug gekregen en het valt onder de garantie terwijl die man die ik aan de lijn had zij dat het niet zo was. Ik moet naar een t-mobile winkel met aankoopbewijs en vragen naar een ‘reperatie’ (lees vervanging) die door t-mobile betaald zal worden.:)

  Bijdrager
  iDarwin

  Bedankt, dan weet ik dat ook al voor de volgende keer als die echt problemen geeft.

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.