28 berichten aan het bekijken - 1 tot 28 (van in totaal 28)
 • Q:
  Bijdrager
  nicolasvantomme

  iPhone geblokkeerd na verschillende keren foutieve code

  ik had een codeslot op mijn iPhone, ik heb zo stom als ik ben mijn code een paar keer verkeerd ingevoerd en nu is mijn iPhone geblokkeerd!! Weet iemand ASAP raadt hoe ik dit kan herstellen?
  THX!

  Bijdrager
  Wiki Post
  Bijdrager
  Dr. Maddox
  tMobile

  Ik ben mijn pin/puk codes vergeten, wat nu?
  Als je driemaal een verkeerde PIN code hebt ingetoetst, zal de simkaart automatisch worden geblokkeerd. In dat geval zul je je PUK code moeten intoetsen om de blokkade op te heffen. De PUK code staat op dezelfde pagina als de PIN code welke bij de simkaart is meegeleverd. Als je de PUK code niet kunt vinden, bel dan met de Klantenservice

  Bijdrager
  nicolasvantomme

  het is niet de sim code, het is het codeslot (password om iPhone aan te zetten) ik had dit zo ingesteld op mijn iPhone..

  Geblokkeerd
  Anoniem

  herstellen in itunes en niet van backup restoren

  Bijdrager
  Flatchoo

  Volgens mij kun je de iPhone na een minuutje of 5 weer gewoon gebruiken. Ik heb het ook een keer meegemaakt en na een paar minuten geeft hij weer toegang om de code opnieuw en correct in te voeren.

  Bijdrager
  xionix

  volgens mij staat de puk code toch ook op de achterkant van de simkaarthouder, dat ding waar je de simkaart uit hebt geklikt de eerste keer.

  Moderator
  Strifer

  hoeveel keer moet je de code fout invoeren voordat ie zichzelf vastzet? ik typ de mijne nogal vaak verkeerd in mijn haast (of de iPhone die niet bij kan houden hoe snel ik probeer te typen..). dit gaat dus over het codeslot, niet over de sim lock (daar geeft ie keurig aan: nog 3 pogingen over iod).

  Bijdrager
  xionix

  Als je hem via iTunes weer laten herstellen zou het goed moeten zijn.

  Bijdrager
  tinus_omt

  Je kunt het na het wachten steeds opnieuw proberen, tenzij je de optie kiest dat je iPhone zich na 10 pogingen gaat wissen.

  *edit* Hier staat precies beschreven hoe het werkt:

  http://support.apple.com/kb/ht1212

  Bijdrager
  Gezalfde

  Ik heb dit ook nu jongens, maar als ik mijn iphone aansluit op mijn imac gebeurd er niets, en als ik hem gewoon aan probeer te zetten krijg ik het bootscreen (apple logo) met een wit laad icoontje erop en gebeurd er verder niets… Hoe krijg ik hem weer werkende? Heb een iphone 4.

  Bijdrager
  Trat

  Je hebt een heel ander probleem…

  Bijdrager
  Gezalfde

  Weet je een oplossing? Ik had een codeslot erop ivm e-mail van werk, maar mijn zusje van 7 heeft mijn iPhone in haar handen gekregen en nu zit ik met dit probleem.

  Bijdrager
  Gezalfde

  Ter info: de oplossing blijkt inleveren bij T-Mobile voor reparatie, verwachting is binnen 2 weken mijn geliefde iPhone weer terug te hebben. Tot die tijd maar weer gebruik maken van de antieke iPhone3G die nog in de kast lag weg te verstoffen.

  Bijdrager
  chinook15

  Hallo,
  Ik heb mijn iPhone 4 dagen, en heb er een ontgrendelingscode opgezet.
  Ineens doet mijn code het niet meer, zegt gewoon keihard dat de code niet klopt terwijl ik deze code altijd heb gehad. Wat moet ik nu doen ?

  Bijdrager
  Pieterr
  Bijdrager
  chinook15

  Ik heb het gelezen en heb net ook al op Herstellen geklikt, na 8 minuten zegt itunes dat er iets is met het netwerk waardoor hij niet herstelt kan worden. Ik weet niet meer wat ik moet doen!!

  Bijdrager
  Pieterr

  Rustig blijven ademen.:wink:

  Welke fout krijg je precies te zien?

  Bijdrager
  chinook15

  Hallo hier ben ik weer!
  mijn iPhone is ALWEER kapot!
  helaas nu erger dan eerst..
  ik zat bij familie, gewoon op msn op de iphone
  en ik denk; ff kijken of iemand nog iets zegt
  wil hem ontgrendelen en doet NIKS meer.. helmaal niks!
  heb hem aan de oplader gedaan en al aan de laptop
  maar hij doet niks? wat moet ik nu doen?

  Bijdrager
  somebody11

  omg mijn iphone is ook geblokkeerd!!!:(
  hoe kan ik hem deblokkeren? Als ik nar itunes ga zegt ie dat ik mijn toegangscode moet invullen, maar dat kan niet omdat ie gelokeerd is!
  Wt kan ik doen?:(

  Bijdrager
  jessekraal

  Je kunt je codeslot op je iPhone 3GS of iPhone 4 opvragen / herstellen met een tooltje. Zonder je toestel te hoeven wissen.
  Zie hier linke voor uitleg.

  Bijdrager
  Gio62

  Hallo Jesse,

  waar kan ik dat tooltje vinden, zonder alles te hoeven wissen?

  JS

  Bijdrager
  jooEt

  een paar vrienden van mij probeerde grappig te zijn en hebben mij codeslot verandert alleen nu kan ik niet meer in mijn iphone en hij zegt: iphone geblokkerd verbind met itunes. alleen ik heb ook geen laptop meer, waat moet ik nu doen????:(

  Bijdrager
  verwijderd-profiel

  Wachtwoord aan je ‘vrienden’ vragen?

  Bijdrager
  jooEt

  ja dan kan wel maar ik heb daar nu niks meer aan:cry: heeft iemadn anders miss een idee hoe je anders je tel kan deblokeren?

  nog wel bedankt Dr. User

  Bijdrager
  RamonV

  iPhone in DFU en herstellen via iTunes, daarna je backup terugzetten

  Bijdrager
  Philooo

  ik heb dit allemaal gedaan hem gewist maar nu kan ik mijn pincode van mijn simkaart niet invoeren die ik wel weet wat nu want ik was nou net oz blij dat ik heb weer aan kreeg :l

  Bijdrager
  kef_vd

  Je puc code van je simkaart kun je bij de meeste providers opvragen via hun website of met de telefoon. Je simkaart heeft niks te maken met itunes. Als deze is vergrendeld zal hij ook in andere telefoons vergrendele zijn. Een pin/puc code is ook wat anders dan de code die je ingesteld heb op je telefoon (toegangscode). Als jouw toegangscode geblokkeerd is moet je vaak wachten tot de resterende tijd over is. Is de resterende tijd te lang om te wachten (bijvoorbeeld 1 jaar) dan kan je je iphone of ander apple device inpluggen in je pc en hem via itunes resetten. Je kan itunes op de website van apple downloaden voor windows.

28 berichten aan het bekijken - 1 tot 28 (van in totaal 28)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.