3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  agebarca

  iPhone 4 scherm reageert niet

  Op mijn iPhone 4 reageert het scherm niet meer. Dit probleem is ontstaan nadat mijn iPhone voor 20000 minuten was geblokkeerd. Alleen als ik in het midden heel hard druk wil er nog wel is iets gebeuren. Is dit probleem verholpen door het scherm te vervangen of is er nog een andere oplossing? Verder is mijn vergrendel knop ook kapot dus kan ik hem niet tien seconden ingedrukt houden met de home knop.

  Het scherm werkt denk ik wel want als ik hem aan de oplader zet geeft ie wel in het beeld een dode batterij en een kabel. De telefoon was geblokkeerd nadat ik de batterij wou verwisselen. Nu moet ik ook een nieuwe batterij kopen want die er nu in zit is kapot. Verder heb ik wel de telefoon weten te herstellen maar dat heeft niet geholpen. En zoals ik al zei kan ik geen hard reset doen omdat de aan en uit knop stuk is.
  Ik ben van plan die zelf te vervangen en dan te kijken of een hard reset wellicht helpt.

  Bijdrager
  Rw1

  Waarom zou je een iPhone 4 willen laten repareren. Je kunt beter een nieuwe kopen lijkt mij.

  Bijdrager
  BorisAkker

  @Agebarca: In principe zou ik gewoon voor een nieuwe iPhone gaan, vooral als de 7 vandaag (hopelijk) wordt gepresenteerd! Aan een iPhone 4 heb je op het moment niet heel veel meer. Zelf heb ik nog nooit een telefoon eigenhandig gerepareerd, dit laat ik liever over aan iemand die het ook echt kan, anders zal het wel mis gaan;-)

  Toen mijn iPhone 5 kapot was, is alweer even geleden, toen heb ik hem laten repareren. Weet niet waar je vandaan komt, maar in Helmond zit een reparateur waar je hem naartoe kan brengen, maar volgens mij opereren ze door het hele land. Moet je maar eventjes kijken op de website, is van Repairlab. Heb er zelf dus goede ervaringen mee.

  Succes! Maar ik zou toch echt voor een nieuwere iPhone gaan, zoals Rw1 ook al zegt:-)

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.