3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  Clemenza

  iPhone 3Gs laadt niet meer?

  Hallo allemaal,

  Ik heb hier een iPhone 3Gs die niet meer wil opladen: niet via een USB op een PC, niet via iMac, niet via stopcontact (en daarmee uiteraard ook niet via een dock (wel geprobeerd)).

  Als ik hem op de computer aansluit dan zie ik af en toe het Apple logo komen en de achtergrond heel kort, dan valt hij weer uit (af en toe ook via stopcontact alleen dan zonder error) en geeft de error: OxE8000001

  Uiteraard heb ik dit gegoogled maar het enige wat ik vind is dat dit optreedt bij iTunes 7.5, maar ik gebruik 10.1 en de PC 10.01.27 of iets dergelijks.

  Heeft iemand enig idee hoe ik dit kan oplossen?

  Alvast bedankt,

  Clemenza

  Bijdrager
  tinus_omt

  Kijk eerst eens of er rommel in de aansluiting zit en blaas hem een keer schoon. Als dat niet helpt, probeer dan een andere kabel. Wat gebeurt er als je je iPhone via het stopcontact op probeert te laden? Als er niets verschijnt of alleen heel kort een plaatje dat aangeeft dat je je iPhone moet opladen is hij waarschijnlijk stuk en is het tijd voor de garantie.

  Bijdrager
  Clemenza

  Sorry dit is nogal lomp!! Was dit topic helemaal vergeten, de tip werkte niet maar naar twee dagen klooien werkte de iPhone opeens weer. Heel vreemd…

  Het spijt me voor mij de (veel) te late reactie, toch bedankt:D

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.