6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  Aardsengel

  [opgelost] iOS 10, iPad a1474, Kan niet meer met wifi verbinden.

  Mijn iPad wil niet meer met een wifi netwerk verbinden. Nadat ik alle tips van deze pagina heb geprobeerd lukt het nog altijd niet.

  https://www.imobie.com/support/fix-ios-wi-fi-problems.htm

  Iemand een idee? Direct na de update ging het mis.

  Bijdrager
  Niels

  Heb je je netwerk instellingen al hersteld? En thuis je router gereset?

  Bijdrager
  Aardsengel

  Alle andere apparaten werken nog prima met de router, een TC, samen. Speakers, Mbpro, iPhones, alles werkt behalve de iPad. Een herstel van de net. instellingen, een herstart van de router en een andere router, niets helpt tot nu toe. Strange.

  Bijdrager
  Niels

  Dan is er denk ik iets fout gegaan met de installatie van iOS, je zou een backup en herstel via iTunes kunnen proberen. Vaak is het ook zo dat falende hardware die nog net werkt, door een update net over het randje wordt geholpen omdat de firmware meestal ook een update krijgt. Hoeft niet per se zo te zijn natuurlijk, maar in dat geval kun je beter even contact opnemen met Apple Support.

  Moderator
  Night

  En als dat niet helpt, kun je ook nog een herstel vanuit recovery mode proberen:
  https://support.apple.com/en-us/HT201263

  Zorg wel eerst m.b.v. iTunes voor een lokale backup met encryptie, zodat je alles straks weer over kan zetten, incl. je passwords etc..

  Bijdrager
  Aardsengel

  :roll: Het heeft wat hoofdbrekens gekost maar puzzelen is best leuk zo af en toe. Nog. Veel gegoogle en prutsen later lukte het me via handmatig invoeren een werkend WiFi te krijgen. Dit was na een herstel waarbij de netwerken weer zichtbaar werden. Dat betekende een haperende dhcp. Na nog wat meer speurwerk gaf dat een oud Apple support artikel (2010-2014!!!!) met mogelijke oplossingen. Deze heb ik allemaal geprobeerd en voila, werkend dhcp en werken WiFi. Pffff.

  https://discussions.apple.com/thread/2464502?start=15

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.