6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
  • Q:

    Bijdrager
    lord anubis

    In Finder preview afbeeldingen niet aanwezig

    in de finder heb ik nergens behalve bij mappen de standaard icoon i.p.v een preview afbeelding.
    Geldt voor jpeg, png tiff e.t.c.

    Iemand een tip om dit op te lossen? Ook deze ellende is begonnen na HS upgrade.


    Bijdrager
    MrBelloNLD

    In de lijst weergave opslaan als standaard en/of .DS_Store bestanden verwijderen


    Bijdrager
    lord anubis

    Bedankt, maar had DS_Store reeds verwijderd. Ook in de lijst weergave alleen de icoontjes. Ook in de carouselweergave.
    Het is wel zo dat het erg lang duurd voordat er uberhaupt iets zichtbaar is. Vreemde is dat het bij alle apparaten is met HS, degenen met Sierra geen probleem.
    Nog een andere suggestie?

    • Deze reactie is gewijzigd 10 maanden, 2 weken geleden door  lord anubis.

    Bijdrager
    lord anubis

    inmiddels de volgende zaken geprobeerd.

     
    diskutil resetUserPermissions / 'id -u'
    chflags -R nouchg ~
     

    pref settings finder verwijderd
    DS_Store
    HSierra instal procedure opnieuw door laten lopen.

    Nog steeds geen preview.
    Merk ook dat finder settings niet bewaard worden.

    Ligt dit aan AFPS want ik heb er geen last van welke nog hfs+ zijn.

    • Deze reactie is gewijzigd 10 maanden, 1 week geleden door  lord anubis.
    • Deze reactie is gewijzigd 10 maanden, 1 week geleden door  lord anubis.

    Bijdrager
    lord anubis

    Great, onder tussen zijn 60% van de app iconen, verdwenen. Dit geldt voor alle accounts.

    Iemand hier een suggestie voor?


    Bijdrager
    lord anubis

    Oke, schijnbaar met de migratie naar High Sierra gaat het regelmatig fout met het moment dat High Sierra de firmware ( verplicht blijkbaar ) wilt upgraden.

    Niet iedereen krijgt de melding, en niet iedereen klik op ‘Ga verder’ als je die keuze krijgt. In iedere geval, gaat het fout krijg je alleen maar ellende onder AFPS, waaronder de missing icoontjes en verdwenen linken en andere zaken.

    Via OWC kwam ik dit te weten. Na een geheel nieuwe installatie, format en update firmware werkt het naar behoren.

     

    • Deze reactie is gewijzigd 8 maanden, 3 weken geleden door  lord anubis.
    • Deze reactie is gewijzigd 8 maanden, 3 weken geleden door  lord anubis.
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.