4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  powerbookpismo

  imac g3 dv of powermac g4?

  Mijn imac G3 dv uit 2000 zijn harddrive is kapot en de RAM heeft het blijkbaar ook begeven.Kostprijs 200 euro voor nieuwe 120gb harddisk en 521mb ram…Maar nu heb ik op http://www.tweedehandsmac.nl al meerdere g4 400mhz zien staan voor die prijs.Is het nog de moeite van de imac te herstellen,of moet ik gaan voor de g4.Het is voor intensief muziek gebruik..

  Bijdrager
  qjb

  Je kunt ook voor 10 tot 50 euro een tweedehands iMac G3 kopen. Klik maar eens op de handelaren rechts op de tweedehandsmac.nl site. Voor muziek is een G4 (met altivec) beter geschikt vermoed echter.

  Bijdrager
  Nikita

  Vergeet niet dat je bij de G4 nog wel een beeldschermpie moet hebben he… En zit daar dan al een 120 Gig hardeschijf en 512 MB geheugen in? Een G4 / 400 is sneller dan een G3 / 400, dus wat dat betreft :)

  Bijdrager
  Geedee

  Als je een en ander zelf in elkaar kunt knutselen, moet je eens loeren op http://www.tweedehandsmac.be. Die heben vak interessante (occasie-)aanbiedingen voor geheugen en HD. Als je je Mac weer aan de praat krijgt voor wat minder geld, lijkt me de investering zeker nog de moeite waard.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.