5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  kak-tus

  icombi bluetooth te koop waar?

  ik heb een tijdje geleze hier op een forum dat icombi een dingetje vor de ipod uit gaat brengen dat je bluetooth op je ipod heb en toen heb ik ook gezien dat ze ook een leuke bluetooth headphone verkopen.
  >> http://icombi.nanzzang.com/product_01.asp <<
  >> http://icombi.nanzzang.com/product_02.asp <<
  en die headphone is al uit maar heb ik nergens in nederland te koop gezien ook niet bij internet winkels. dus vroeg ik me af of die dingen ooit nog in nederland te koop zulle komen.

  bedankt

  Bijdrager
  vanquish

  Dan koop je hem toch even bij een internet winkel in het buitenland, ik ben niet iemand die lang zou blijven zoeken of wachten… gewoon even in Duitsland of VS bestellen.
  En als je geen creditcard hebt.. paypal werkt ook prima hoor ik links en rechts.

  Bijdrager
  kak-tus

  jah dat is et dus, ik heb al gekeken bij amazon en bij ebay enzo maar daar hebbe ze et niet. tenminste die koptelefoon die bluetooth onvanger moet nog uitkomen.

  Bijdrager
  iPod Jimmy

  je oet gwoon ff zoeken en je hebt er zo eentje gevonden op het net misschien zelfs wel op de apple winkel maar dat weet ik niet zeker…

  Bijdrager
  kak-tus

  heb al gezocht maar nopes gevonden alleen de icombi site verkoopt et. maar misschien dat wanneer dat bluetooth dingetje uitkomt ze ook die headphone bij apple gaan verkopen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.