2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:

  Bijdrager
  RW

  iCloud beginner

  Hallo

  Ik had me eens ingelogd bij iCloud en ik had niets anders dan problemen! Ik had bijvoorbeeld dubbele agenda afspraken in de agenda op mijn iMac. Ook op mijn iPhone. Intussen heb op mijn iMac in agenda weer alles op orde gezet en heb ik mij sindsdien niet meer ingelogd op iCloud. Moet ik ook iets instellingen ivm iCloud op de iPhone en de iMac?
  Toch wou ik wel eens weten vooraleer ik het nog eens waag op iCloud of ik
  1- alles kan deleten op iCloud (ik wil enkel agenda gebruiken), met andere woorden kan ik alles wat in agenda staat op iCloud verwijderen om dan opnieuw eens te proberen met een back up van de iMac en iPhone?
  2- Als ik in de agenda iPhone iets verander wordt dat via iCloud gesynchroniseerd. Stel dat ik offline ben en ik verander voor dezelfde agenda maar dan op de iMac iets op die dag en dan ga ik online welke verandering wordt hier dan gesynchroniseerd? Deze op de iPhone of deze op de iMac??
  3- Ik heb wel eens een venster gezien op iCloud dat zegt “Als u documenten en gegevens uitschakelt, worden alle gegevens die zijn opgeslagen in iCloud verwijderd van deze mac”. Wordt hiermee bedoeld dat alles van je mac zelf verwijderd word???? Of wordt het verwijderd van iCloud???

  Het is wat verwarrend vind ik.

  Bedankt voor wat info!!


  Bijdrager
  buddy

  info kan ik je echt niet geven .Ik ben het er wel mee eens dat dat hele gedoe met iCloud verwarrend is8Ik wil bijv echt niet dat de twee iphones de ipad en de imacs hier in huis gesynchroniseerd wordenMijn vrouw hoeft niet alles te zien wat ik doe…….

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.