7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Q:
    Bijdrager
    anfredor

    i-web ’08 navigatiemenu spoorloos

    Sinds ik i-web ’08 heb geinstalleerd is mijn navigatiemenu spoorloos verdwenen!!
    In de oude i-web is ie nog wel, ra ra hoe kan dat.
    Please help me !

    anfredor

    Bijdrager
    KarelWillem

    Navigatiemenu als in ‘websites’ of als in ‘programma iWeb’?

    Bijdrager
    Webbiker

    Schijnt wel meer fout te gaan met iWeb ’08, heb er zelf geen ervaring mee.
    Wel is er al een update voor iWeb uitgekomen die een boel problemen oplost.
    Heb je die al geinstalleerd?

    Bijdrager
    anfredor

    ik bedoel, ik heb een website gemaakt met verschillende pagina’s en toen had ik alle knoppen nog bovenin, zoals welkom, info , links enz.enz.
    Ze zijn nu verdwenen nadat ik i-life ’08 heb geinstalleerd.
    Ik ga nu de update doen en kijken wat er gebeurt.
    Alvast bedankt voor de reacties.

    anfredor

    Moderator
    unSOUND
    ”anfredor”

    i-web, i-life

    Het is iWeb, iLife… maar dit terzijde.

    Als je in het info-venster kijkt zou je het navigatie menu gewoon aan en uit moeten kunnen zetten bij het tabblad “pagina”

    Bijdrager
    anfredor

    Bedankt voor de correctie unSOUND, maar allebei de hokjes zijn aangevinkt.

    anfredor

    Moderator
    unSOUND
    ”anfredor”

    allebei de hokjes zijn aangevinkt.

    Merkwaardig… En als je ze eens uit vinkt, iWeb herstart en dan pas weer aan vinkt ?

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.