4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Martijn_26

  HTML-sjabloon

  Beste OMT’ers,

  Mijn vraag gaat over een HTML mailing-sjabloon. Ik heb namelijk een email sjabloon met Dreamweaver gemaakt. De style (.css) heb ik verwerkt in een ”style block” in het HTML-bestand. Als ik dit HTML-bestand dan vervolgens verzend naar mijn iPad dan wordt de mail perfect getoond. Echter als ik hem wil openen in Outlook of op http://www.hotmail.com dan wordt de style/interface niet goed weergegeven. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen. Ik heb al geprobeert om het ”style block” in de <body> en de <head> te zetten.

  Alvast bedankt!

  Martijn_26

  Bijdrager
  jorisros

  Voor het programmeren van Emailtemplates val ik altijd terug op old-school tabellen. En eventueel gebruik ik daarbij inline css. Meestal geeft lotus notes en outlook 2007/2010 de problemen. Mail op iOS/OSX ondersteund eigenlijk de meeste functies

  overzicht css
  http://www.campaignmonitor.com/css/

  meer informatie
  http://www.email-marketing-reports.com/format/html-css/

  Bijdrager
  SjorsSnoeren

  Het probleem ligt waarschijnlijk bij het feit dat je een normale template gebruikt voor mail. Bij mail kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van table based layouts en inline css. Google maar op die 2 “termen” sommige mail clients zijn verder gevorderd dan andere, degene die van het apple afkomen;)

  Bijdrager
  Martijn_26

  Bedankt voor de tips!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.