7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  OneMoreMember

  HTML e-mail template versturen via mail

  Hallo apple gebruikers!

  Hoe kan ik een zelf ontworpen html e-mail template gebruiken in mail om mijn e-mails te versturen? Ik kan het in de Help nergens vinden… Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

  Zijn er overigens bepaalde dingen die je niet kunt doen qua html ontwerp als je een html e-mail ontwerpt? Dingen die bijvoorbeeld in veel gevallen niet goed werken in andere bekende mailprogramma’s?

  Bij voorbaat dank!

  Bijdrager
  Pieterr
  Bijdrager
  Zeekomkommer

  Je kan een .html file maken van je template. Deze file open je dan in safari en onder het archief menu in safari kies je dan voor verstuur inhoud van pagina. Vervolgens zal er een nieuw mailtje worden geopend in mail, op basis van jouw template.

  Bijdrager
  Sidje

  Als je een sjabloon bedoeld kun je best eens kijken naar de Engelstalige tutorial

  Als je enkel een signature wilt zie de post van Pieterr

  Bijdrager
  OneMoreMember

  Heel hartelijk bedankt! Beide links zijn erg interessant. De laatste link is precies wat ik bedoelde! Jullie hebben me erg blij gemaakt.

  Bijdrager
  Sidje

  graag gedaan :)

  Bijdrager
  Zeekomkommer

  Houd voor een snelle start toch ook mijn tip gedachte. Via deze manier worden namelijk in 1 keer alle files die zijn beschreven in de andere tips gecreƫerd. Je kan de template die op deze manier gecreƫerd wordt op de volgende plek vinden: user->Library->Application Support->Mail->Stationery->Apple->Contents->Resources->Custom

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.